Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Titanic / Titanic

      Titanic / Titanic

      9.1 / 10 ( 12 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Regizor:
      Aspect:
      1.78:1 / 16x9
      Distributie:

      Kate Winslet, Leonardo DiCaprio

      Tara de origine:
      SUA
      Data publicarii:
      1997
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      2
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      Dolby Digital
      Subtitrari:
      Romana
      Audio:
      engleza
      Durata:
      194
      Rating C.N.C.:
      AG
      Regiunea DVD:
      2
      Cod de bare:
      5949025014799
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      10 aprilie 1912. Tehnologia furniza un şir de miracole timp de două decenii, iar oamenii începeau să nu mai aprecieze această spirală de evoluţie nesfârşită. Ce putea să dovedească dominaţia omului asupra naturii decât lansarea la apă a navei Titanic, cel mai mare şi mai luxos obiect în mişcare construit vreodată de om? Dar peste patru zile şi jumătate, lumea s-a schimbat. Prima călătorie a „navei viselor” s-a încheiat într-un coşmar care depăşeşte capacitatea de înţelegere, iar credinţa oamenilor în forţa lor dominantă a fost distrusă pentru totdeauna de defectele specific umane: aroganţa, înfumurarea şi lăcomia.

      Am dorit să fac acest film nu numai pentru a arăta moartea dramatică a acestei nave infame, ci şi scurta şi glorioasa ei viaţă. Pentru a reda frumuseţea, exuberanţa, optimismul şi speranţa Titanicului, pasagerii şi echipajul său, si procesul infruntarea lor cu partea întunecată a umanităţii din spatele acestei tragedii, celebrează potenţialul nelimitat al spiritului uman. Titanicul nu este o poveste atentionare – un mit, o parabolă, o metaforă a răului din lume. Este şi o poveste despre credinţă, curaj, sacrificiu şi, înainte de toate, despre iubire. Scenarist/regizor James Cameron, 1997

      „Titanicul” lui James Cameron este o poveste de dragoste îmbinată cu scene de acţiune, care are loc în timpul primei călătorii a navei R.M.S. Titanic, mândria companiei White Star Line şi, în acelaşi timp, cel mai mare obiect în mişcare care fusese vreodată construit. A fost cea mai luxoasă navă de linie a vremii sale – „nava viselor” – care a purtat spre moarte peste 1.500 de persoane în apele îngheţate ale Atlanticului de Nord, la primele ore ale zilei de 15 aprilie 1912.
      Călătoria „Titanicului” începe în prezent, în locul unde este scufundată epava acesteia, la două mile şi jumătate sub nivelul oceanului. Un căutător de comori (Bill Paxton) este hotărât să scoată la suprafaţă bogăţiile acestei nave maiestuoase, pentru a descoperi povestea nespusă. Ruinele tragice dispar, lăsând loc palatului sclipitor care a fost Titanicul, în momentul în care se pregăteşte lăsarea sa la apă pentru prima sa călătorie din Anglia. Printre miile de călători care îşi iau rămas bun, destinul a ales două suflete tinere, făcându-le eroii unei pasiuni care le va schimba vieţile pentru totdeauna.

      Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) este o americancă de 17 ani, din clasa superioară, sufocată de limitările şi aşteptările societăţii eduardiene, care se îndrăgosteşte de tânărul pasager de la clasa a treia, Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), care este un spirit liber. După ce deschide ochii la lumea din afara cuştii ai aurite, iubirea dintre Rose şi Jack creează un puternic mister care va dăinui peste ani, până în prezent. Nimic nu îi va despărţi – nici măcar o întâmplare atât de greu de imaginat precum scufundarea Titanicului.

      Universul lor este populat şi de Cal Hockley, interpretat de Billy Zane, moştenitorul unei averi imense şi logodnicul lui Rose, şi de Ruth DeWitt Bukater, mama lui Rose, avidă de poziţie socială, interpretată de Frances Fisher. Laureata premiilor Oscar Kathy Bates este cel mai colorat personaj real de pe navă, Molly Brown. Printre alte personaje istorice se află căpitanul E.J. Smith (Bernard Hill), directorul White Star Line, J. Bruce Ismay (Jonathan Hyde), şi constructorul şi arhitectul principal al Titanicului, Thomas Andrews (Victor Garber). Mai participă la acest des

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.