Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Duminică, 15 mai, de la ora 17:00, ne vedem la #FestivalYA cu scriitoarea Adina Popescu. Adina Popescu a lucrat încă de la 18 ani ca reporter şi jurnalist cultural, ulterior redactor, la Dilema veche.

   În 2015, a publicat Povestiri de pe Calea Moşilor, o carte iniţial destinată adulţilor, dar în ea s-au regăsit şi copiii dornici să descopere o maşină a timpului care să-i poarte în anii 1980, iar în 2022, Vine vacanța cu trenul din Franța, o savuroasă colecție de povestiri inspirate de vacanțele anilor ʼ80 în România.

   Trilogia fantastică O istorie secretă a Ţării Vampirilor a câştigat în 2013 Marele Premiu al concursului de creaţie literară Trofeul Arthur. Adina a scris această carte în trei volume în aproape 10 ani, timp în care a mai scris despre bone, gunoieri, pescari, vecini care dau muzica prea tare, biciclişti, ambasadori, scriitori, ciobani şi alte reportaje narative, la graniţa cu ficţiunea.

   Adina Popescu este coordonatoarea revistei Ordinul Povestitorilor, înființată în 2015, care adună între paginile ei cele mai hazlii, mai năstrușnice și mai originale povești și ilustrații ale copiilor.


   Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac aici: http://cartu.xyz/festivalya-editia-3

   #RecomandareCărturești #FestivalYA


   Adina Popescu

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.