Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      raft
      Vin alb - Tarla 201, Chardonnay, sec, 2018

      Vin alb - Tarla 201, Chardonnay, sec, 2018

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Brand:
      Soi:
      Chardonnay
      Tip:
      Capacitate:
      750 ml
      Volum alcool:
      14%
      Tara de origine:
      Romania
      Regiune:
      Dealurile Transilvaniei, Turda
      Cod de bare:
      2000000995069
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      * Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.

      VIN ALB SEC. Pentru că varietatea este esența vieții, proiectul TARLA, a adunat de la producători reprezentativi, cele mai bune parcele de vie plantate cu soiuri consacrate, neaoșe sau perfect adaptate terroir-ului românesc. Din soiurile selectate au fost create o serie de cupaje și cuvee-uri de excelență, o oglindă a solului, a climei și tradiției viticulturale, tipice fiecărei zone în parte.

      ASPECT: Galben intens.

      MIROS: La început se regăsesc note ușor florale, acompaniate de cele de pară și mere. Maturarea în barrique este evidențiată prin notele de pâine prăjită, vanilie și lemn, acest lucru face ca alcoolul să se integreze mult mai bine.

      GUST: Delicat, untos cu un gust intens vegetal, măr, pară și arome de citrice. Aromele din lemn se regăsesc treptat, cu ușoare valențe de vanilie și piersică coaptă. Aromele de pâine prăjită, unt și lemn acoperă aromele de fructe și oferă un post gust lung și savuros. Este prezentă o ușoară aciditate, specifică terroir-ului, iar alcoolul este bine integrat.

      ASOCIERE CULINARĂ: Poate fi servit cu brânză Cedar sau Gruyere, alături de scoici, somon afumat, crab, creveți, cât și carne de pui cu sos alb de smântână.

      TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.