Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   Vin alb - Viorica de Purcari Nocturne, sec, 2022

   Vin alb - Viorica de Purcari Nocturne, sec, 2022

   0.0 / 10 ( 0 voturi)
   Categorii:
   Brand:
   Capacitate:
   750 ml
   Tip produs:
   Vin
   Volum alcool:
   13.5%
   Tara de origine:
   Republica Moldova
   Tip:
   Sec
   Culoare:
   Alb
   Soi:
   Viorica
   An:
   2022
   Regiune:
   Microzona Purcari
   Cod de bare:
   4840472021433
   Dimensiuni: H: 30cm | l: 10cm | 2000g | 10cm
   Indisponibil
   Indisponibil online

   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 14 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   * Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.

   Viorica de Purcari NOCTURNE cuprinde toată prospețimea unei seri răcoroase de primăvară într-un pahar.

   Obținut integral din struguri aleși de soi Viorica, recoltați manual la răcoarea nopții și vinificați prin metoda tradițională, acest vin alb sec este o explozie senzorială: arome de flori de salcâm și busuioc, o culoare aurie, cu nuanțe strălucitoare de chihlimbar și un gust echilibrat.

   Note de degustare: Un vin proaspăt, ușor și memorabil. Culoarea aurie, cu nuanțe strălucitoare de chihlimbar se completează minunat cu gustul său echilibrat și catifelat și savoarea fină de Viorica. Viorica cucerește prin aromă complexă și finețea subtilă.

   Gama NOCTURNE integrează vinuri din soiuri de struguri nobili, recoltate manual la răceala nopții, pentru a păstra intactă bogăția aromelor și intensitatea gustului.
   Noaptea, nivelul de zahăr din struguri este stabil, iar nivelul de aciditate mai echilibrat. Culesul strugurilor pe timp de noapte, când temperatura aerului este mai scăzută, reduce energia necesară pentru a le răci înainte ca acestea să fie presate sau fermentate. Acest lucru ajută, de asemenea, la minimizarea impactului oxidativ al enzimelor din struguri.
   Vinurile din gama Purcari Nocturne beneficiază de un efect natural de răcire, fapt care protejează prospețimea strugurilor și puritatea aromei fructelor.

   Lider în domeniul vinificației din Republica Moldova, cu o istorie care a strâns în cele două secole de existență rezultate record și mii de distincții internaționale, Château Purcari rămâne fidel adevăratelor valori, prin crearea unor vinuri excepționale, în care beneficiile unice ale terroir-ului Purcari se împletesc cu pasiunea și angajamentul nostru pentru excelență. Aceasta este promisiunea Purcari, pe care o veți regăsi în orice produs.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.