Ajutaţi de cele 4 elemente ale existenţei vieţii (soare, aer, sol şi apă) am reuşit să realizăm o combinaţie elegantă între 4 soiuri de renume : Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot şi Fetească Neagră, reunite sub gama RENATUS.
Cupajul exprimă personalitatea Cabernet-ului Sauvignon şi fructuozitatea Merlot-ului, unde nuanţele piperate datorate soiului Petit Verdot sunt uşor liniştite de fineţea Feteştii Negre.
Complexitatea vinului se conturează prin notele de vanilie şi ciocolată amăruie pe care le dăruieşte barrique-area acestuia timp de 3 luni.
Face un mariaj perfect alături de carne la grătar, mezeluri afumate şi pastrame tomnatice.
Temperatura de servire recomandată : 16 – 18° Celsius.
Medalia de bronz la Concurs Internaţional ’’INTERNATIONAL WINE CHALLENGE 2013’’ Londra (UK)
Medalia de argint la Concursul Internaţional AWC VIENNA 2013