cadouri craciun iubit feature

Cadouri de Crăciun pentru el: 15 idei pentru bărbatul iubit care te face să simți fiecare zi ca o sărbătoare

Indiferent de cât timp sunteți împreună sau cât de bine crezi că-l cunoști, în perioada sărbătorilor apare aceeași provocare: să găsești cadoul de Crăciun potrivit pentru persoana iubită. Chiar dacă poți să numești într-o clipită trupa lui preferată, filmul de suflet sau desertul care-i amintește de copilărie, alegerea darului ideal rămâne uneori o misiune grea spre imposibilă.

Nu-ți face, însă, griji, cu ajutor din partea noastră, șansele să găsești un cadou special pentru omul drag sunt de partea ta. Inspiră-te din lista noastră de idei de cadouri de Crăciun pentru iubit –  frumoase, inedite sau personalizate și arată-i cât de mult contează pentru tine.

1. Călători pe o mare de stele de Christopher Paolini

Poți comanda cartea aici.

Ce alt cadou de Crăciun pentru iubit poate fi mai reușit, decât să-i oferi șansa de a lua parte  la o aventură ce depășește granițele terestre? Călători pe o mare de stele este un roman science fiction de excepție în care conflictele, descoperirile și răsturnările de situație se țin lanț. Ceea ce părea o misiune de rutină pentru xenobiologul Kira Navarez se transformă într-o epopee de proporții intergalactice, plină de risc, coșmaruri și compasiune. Specia umană este pe cale să dispară și toți se întreabă dacă va reuși oare Kira să salveze lumea de la distrugere.

2. Manga pentru pasionatul de cultura japoneză

Poți comanda volumul manga aici.

Un adevărat fenomen cultural care a luat cu asalt întreaga lume, manga este cadoul perfect pentru cei pasionați de forma de artă japoneză care îmbină imaginile viu colorate cu un dialog dinamic și foarte multă acțiune. Dacă iubitul tău este fan manga, atunci ce cadou mai potrivit decât să-l transporți în universul fantastic creat de Eiichiro Oda, Gege Akutami sau Kohei Horikoshi?

Poți comanda volumele manga aici.

One Piece, una dintre cele mai îndelungate serii manga, tocmai a intrat în etapa sa finală, așa că iubitul tău s-ar bucura să-și completeze colecția. Jujutsu Kaisen, una dintre cele mai noi manga, poate fi un cadou la fel potrivit, iar cu niște serii clasice, precum Attack on Titan sau Fullmetal Alchemist, nu ai cum să dai greș.

Descoperă întreaga noastră colecție manga pe rafturile Cărturești.

3. Un disc de vinil pentru experiențe muzicale inedite

Poți comanda vinilul aici.

Orice pasionat de lumea sunetelor îți va spune că atunci când asculți muzică pe vinil ai parte de o experiență unică, iar sentimentele care te încearcă în momentul în care acul atinge discul nu se compară cu ascultatul muzicii pe Spotify sau la CD player.

Dacă iubitul tău se trezește cu muzică, nu iese din casă până nu găsește melodia potrivită și are o piesă pentru orice stare, atunci cadoul de Crăciun pe care îl alegi ar trebui să reflecte această pasiune. Un vinil este o idee excelentă în acest sens. Fie că e vorba de muzică rock, clasică, jazz, contemporană sau muzică de Crăciun, la Cărturești găsești o selecție cuprinzătoare de viniluri printre care se ascunde cu siguranță și compozitorul, artistul sau trupa preferați de partenerul tău.

4. O boxă pentru iubitul modern care trăiește pe ritmuri muzicale

Poți comanda boxa aici.

Dacă iubitul tău e pasionat de muzică, dar discurile de vinil nu sunt tocmai pe gustul său, avem o idee de cadou pe care cu siguranță  o va aprecia – o boxă wireless pe care o poate folosi ori de câte ori vrea să se bucure de playlist-ul preferat.

5. Un obiect decorativ deosebit, pentru istoricii amatori cu simțul umorului

Poți comanda statuetele aici.

Pentru iubitul care este un veritabil history buff, optează pentru un cadou de Crăciun inspirat din interesul său pentru istorie. La Cărturești găsești multe astfel de idei de cadouri pe măsura pasiunii lui: de la cărți care explorează în cel mai amănunțit detaliu o filă din istoria lumii la hărți din colecția Old Romania Maps, pe care poate să traseze trecutul impresionant al întregii Europe.

În zona obiectelor decorative cu iz istoric, găsești setul de statuete Gânditorul și Femeie șezând. Dacă este fan preistorie, aceste piese care reproduc cele mai faimoase obiecte preistorice găsite pe teritoriul României reprezintă un cadou de Crăciun amuzant, dar și special în același timp.

6. Un set de pahare de bere pentru cele mai reușite petreceri acasă

Poți comanda setul de pahare aici.

Unii pot să spună cu ochii închiși dacă vinul pe care-l au în pahar este Cabernet Sauvignon, Shiraz sau Merlot; alții vor recunoaște de departe ce tip de gin e folosit într-un G&T, dar iubitul tău se numără printre cei care știu totul despre bere: fie că e nepasteurizată, nefiltrată, IPA, brună, stout, lager sau ale.

De Crăciun, fă-i iubitului tău un cadou pe cinste și oferă-i un set de pahare de bere și gata cu zilele de savurat un tripel într-un pahar specific pentru un pilsner! Pregătește și o degustare cu tipurile de bere potrivite pentru fiecare pahar și vei avea darul complet și distracția asigurată.

7. O unealtă multifuncțională cu design creativ

Poți comanda unealta aici.

Dacă ești în căutarea unui cadou de Crăciun pentru iubitul care îmbină utilul cu plăcutul, ai venit în locul potrivit, deoarece următoarea idee bifează ambele căsuțe. O unealtă multifuncțională cu un design amuzant și o grămadă de accesorii îi va aduce zâmbetul pe buze iubitului tău de sărbători și se va dovedi aliatul de nădejde când, pe neașteptate, se ivește nevoia unui desfăcător de sticle sau a unui mini fierăstrău.

8. O ramă foto ieșită din tipare pentru nostalgicul din el

Poți comanda suportul pentru fotografii aici.

Când deschizi aplicația cu poze din telefon, de cealaltă parte a ecranului te întâmpină sute de amintiri neprețuite alături de persoana iubită. Călătorii, seri liniștite în casă, petreceri cu cei dragi –  toate păstrează în ele o părticică din feeria acelor momente. Dacă vrei să-i faci o surpriză care să descrie în cel mai frumos mod povestea voastră de dragoste, alege un suport pentru fotografii cu design modern și interactiv, completează-l cu cele mai speciale poze pentru voi și ai un cadou personalizabil de Crăciun pentru iubit, care îi va aduce o mare bucurie.

9. Un stilou original: cadoul de Crăciun cu personalitate

Poți comanda stiloul aici.

Un stilou deosebit este mai mult decât un simplu instrument de scris – este elegant, sofisticat și, uneori, un adevărat simbol al stilului. Toate aceste caracteristici îl fac și un cadou inedit de Crăciun pentru bărbatul iubit. În plus, este și un accesoriu extrem de util care-l va purta cu gândul la tine de fiecare dată când îl folosește.

10. Un suport pentru cărți, cadoul original pentru iubitorul de lectură

Poți comanda suportul pentru cărți aici.

Dacă ești în căutarea unui cadou de Crăciun ieșit din tipare pentru un bibliofil, ești în locul potrivit: alege un suport de cărți cu design excentric – cum ar fi cel magnetic în forma săbiei samurai katana -, unul amuzant sau unul inspirațional ori, de ce nu, un suport de cărți care-i amintește de opera literară preferată.

11. Sherlock Holmes and the Three Winter Terrors de James Lovegrove

Poți comanda cartea aici.

Blesteme vechi de sute de ani, fantome și întâmplări ciudate care depășesc granița dintre real și supranatural. Sherlock Holmes and the Three Winter Terrors de James Lovegrove îl pune pe celebrul și scepticul detectiv Sherlock Holmes în fața a trei morți inexplicabile, una mai înfiorătoare decât cealaltă și toate conectate cu un fir invizibil și necunoscut. Un roman polițist cu elemente gotice, un must read pentru toți fanii poveștilor cu mistere care îți fac părul măciucă.

12. Un carnet pentru toate gândurile, ideile și notițele ce merită scrise

Poți comanda carnetul aici.

Poate iubitul tău este o fire creativă care se lasă deseori prins de magia cuvintelor sau poate este adeptul listelor și fanul planificărilor până la cel mai mic detaliu. Indiferent în ce categorie se regăsește, știm care este cadoul ideal de Crăciun pentru el: un jurnal care să-i găzduiască de acum înainte toate ideile, planurile sau speranțele.

Dacă e fan Harry Potter sau citește cu nesaț operele lui Jules Verne, alege un jurnal sau o agendă care să-i reflecte pasiunea.Preferă stilul clasic sau minimalist? Printre carnetele Moleskine sigur găsești cadoul potrivit. Pe de altă parte, dacă vrei ceva care te poartă cu gândul la un obiect de artă, pe rafturile Nuuna cu siguranță se ascunde ceea ce cauți.

13. Un obiect care arată că ești atent/atentă la el

Poți comanda cana termică aici.

Printre cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru iubit se numără acele lucruri mai mici, dar importante, care îi arată grija pe care i-o porți: de pildă, o cană termică în care să-și păstreze cafeaua fierbinte până ajunge la birou sau o cană care să-i amintească de În sălbăticie, cartea lui preferată din adolescență. Poate vreun infuzor simpatic în formă de robot pentru că, deși încearcă să pară mereu serios, chicotește când vede lucruri simpatice.

14. O pușculiță pentru iubitul căruia îi place să facă economii

Poți comanda pușculița aici.

A sosit vremea unui cadou ceva mai neconvențional, dar care-și va găsi imediat un loc de cinste pe biroul său: pușculița care seamănă mai degrabă cu un clasic obiect decorativ. Poți opta pentru o pușculiță în formă de glob pământesc, în care poate pune deoparte economiile pentru următoarea voastră călătorie sau o statuetă cu bustul unor personalități celebre, cum ar fi Marx sau Einstein.

15. În jurul lumii în 60 de secunde de Nuseir Nas Yassin și Bruce Kluger pentru partenerul mereu gata de o nouă aventură

Poți comanda cartea aici.

Dacă iubitul tău este pasionat de călătorii, avem o idee de cadou care îi va aduce o mare bucurie: cartea În jurul lumii în 60 de secunde de Nuseir Nas Yassin, o colecție impresionantă de povești de călătorie și fotografii uluitoare. În 2016, Nas a pornit într-o aventură extraordinară de 1000 de zile. Drumurile l-au purtat prin cele mai îndepărtate sate din Africa și prin mahalalele din India. A ajuns la zgârie-norii din Singapore, dar a străbătut și periculoasele deșerturi din Australia. Însă, mai presus de toate, călătoria sa l-a convins cu prisosință de frumusețea lumii.

Nimic nu se compară cu sentimentul de împlinire pe care-l simți atunci când vezi încântarea din ochii iubitului tău în momentul în care desface cadoul de Crăciun pe care l-ai ales cu atâta dragoste și grijă. Sperăm că ghidul nostru cu idei de cadouri de Crăciun ți-a servit drept inspirație și acum ești cu un pas mai aproape de alegerea cadoului potrivit pentru partener. Găsește toate darurile din această listă, dar și multe altele la fel de originale în librăriile Cărturești și pe carturesti.ro. Iar pentru că vrem să-ți facem sărbătorile cât mai speciale și lipsite de stres, te ajutăm cu împachetarea gratuită a cadourilor.

Pentru mai multă inspirație aruncă un ochi și pe recomandările noastre de idei de cadouri de Crăciun pentru toți cei dragi.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.