cadouri pentru surori

Cadouri pentru sora ta: 17 idei prin care să-i arăți cât de mult o apreciezi

Legătura dintre surori este unică și poate fi chiar mai puternică decât orice alt tip de relație din viața ta. Fie că sora îți este cea mai bună prietenă, persoana către care mergi atunci când ai nevoie de sfaturi, cu care ai împărtășit secrete și momente frumoase, dar și dificile sau din contră, sunteți precum apa și uleiul, dar mereu acolo atunci când aveți nevoie una de cealaltă, o astfel de legătură merită sărbătorită cu un cadou unic prin care să-i arăți cât de mult înseamnă pentru tine.

Chiar dacă îți cunoști sora mai bine decât oricine, uneori e dificil să găsești darul potrivit. Dar nu-ți face griji! Ți-am pregătit câteva idei de cadouri frumoase, originale și personalizate pentru surori, care să-i fie de folos și să o facă să zâmbească.

Bijuterii handmade, cadoul ideal pentru sora care iubește accesoriile unice

Printre cele mai frumoase cadouri pentru soră se numără bijuteriile handmade cu ajutorul cărora să-și completeze ținutele. Alege un set de cercei colorați, din lut polimeric, de la Marai – extrem de ușori, flexibili și rezistenți. Cerceii, dar și multe alte accesorii și decorațiuni create cu încredere în România se pot transforma într-un dar ideal, care să le scoată în evidență personalitatea.

Un volum ilustrat, cadoul special pentru sora cu tot felul de curiozități

Nu am uitat nici de sora mai mică sau mai mare care te surprinde de fiecare dată cu lucruri interesante și curiozități despre lumea în care trăim. Dacă a venit rândul tău să-i faci un cadou, enciclopedia Floriografie – Limbajul secret al florilor – cu ilustrații splendide și semnificații bine documentate despre tainele unui număr impresionant de plante și flori – va fi primită cu zâmbetul pe buze. 

Un alt cadou grozav pentru sora ta ar fi volumul Signs & Symbols. An illustrated guide to their origins and meanings în care va descoperi originile și semnificațiile a peste 2.000 de semne și simboluri, de la hieroglife antice până la logo-uri moderne.

Un rucsac cool și util, potrivit pentru orice ocazie

Pentru sora care apreciază cadourile practice, dar cu stil, alege un cadou de ziua ei care să-i facă plimbările mai frumoase. Un rucsac minimalist de la Ucon Acrobatics sau un rucsac cu imprimeu vesel de la Delikates Accessories poate fi accesoriul de nădejde al sesiunilor de shopping, al serilor în oraș sau al weekend-urilor dedicate plimbărilor în natură, cu bicicletă sau fără.

O saltea de fitness pentru sora care iubește sportul

Dacă trebuie să găsești un cadou potrivit pentru sora entuziasmată de activitățile sportive și pentru care nu trece nicio zi fără puțină mișcare, avem o idee care îi va aduce zâmbetul pe buze. Alege o saltea de fitness ideală pentru yoga, pilates, meditație și orice fel de antrenament sau exerciții, pe care o poate folosi atât acasă cât și la sală.

Oferă-i salteaua alături de o carte inspirațională despre sport cum ar fi O istorie naturală a exercițiului fizic de Daniel Lieberman, profesor la Harvard şi cunoscut cercetător în domeniul evoluţiei corpului uman sau de pachetul cu jetoane ilustrate Yoga pentru toți, care conține sfaturi de la yoghini, idei de locuri în care să practici yoga sau hainele potrivite pe care să le porți.

Un ceainic pentru sora care preferă să se relaxeze cu o cană cu ceai

Surorilor cu o pasiune aparte pentru cultura ceaiului, poți să le oferi în dar un ceainic cu un design special, care se va dovedi un cadou de efect. Unul multicolor, pictat cu flori poate fi un cadou amuzant și jucăuș, dar în același timp poți opta și pentru o variantă în stil vintage sau un ceainic modern și elegant. Oricare variantă se potrivește perfect alături de un ceai deosebit pentru acele zile frumoase de primăvară în care se bucură de soare în compania unei cărți bune.

Un cadou special pentru sora cu înclinații artistice

Pentru sora cu o fire extrem de creativă care a desenat deja toate marginile agendelor, iar pictura face parte din rutina zilnică, alege un cadou util prin care să-i încurajezi pasiunea. Șevaletul Royal and Langnickel făcut din aluminiu, ușor și foarte practic, conceput pentru a putea fi transportat și a rezista cât mai mult timp, îi va aduce o mare bucurie

Pune alături și un bloc de desen, un set pentru pictură în ulei și cartea Culorile. Pasiune si mister, o explorare profundă și încântătoare a culorilor în operele de artă și îi vei face cu siguranță o surpriză extraordinară.

O pereche de căști wireless

Un cadou potrivit pentru sora a cărei zi începe și se termină cu melodia potrivită și care ascultă muzică de fiecare dată când timpul îi permite (sau nu), îi dedicăm o idee de cadou potrivită. O pereche de căști wireless de folosit ori de câte ori vor să se bucure de playlist-ul preferat.

Iar dacă vrei să-i transmiți subtil și elegant că ți-ai dori o pauză de la concertele ei în duș mai bine îi arăți că acum se poate bucura de muzica preferată și acolo – o boxă portabilă rezistentă la apă e alegerea ideală.

O agendă, cadoul pentru sora cu vise și planuri mărețe

Dacă obișnuiește să facă liste cu o meticulozitate impresionantă și are mereu la îndemână un carnet în care să-și noteze viitoarele planuri, atunci o agendă deosebită este cadoul ideal pentru sora ta. Dacă vrei ceva cu un design care să iasă din tipare, alege o agendă Moleskine în ediție limitată creată de designerul de modă japonez Kosuke Tsumura și inspirată de Sakura, sărbătoarea înfloririi cireşilor. Pentru sora care apreciază creativitatea, alege un carnet NUUNA cu un mesaj care să o inspire.

Regatul celor Malefici de Kerri Maniscalco, pentru sora care iubește să descopere lumi fantastice

Când vine vorba de idei de cadouri pentru sora care-și dorește să evadeze, măcar pentru câteva ore, în lumi fantastice unde totul este posibil, nu poți da greș cu o carte fantasy, prin care să descopere povești și locuri extraordinare.

Regatul celor Malefici spune povestea Emiliei și a surorii sale, Vittoria, care sunt streghe, vrăjitoare ce trăiesc în secret printre oameni. Emilia pornește în căutarea ucigașului surorii ei căutând răzbunarea cu orice preț, chiar dacă asta înseamnă să recurgă la magia întunecată, care a fost de mult interzisă. Emilia îl întâlnește pe Wrath, unul dintre prinții conducători ai Iadului, care pretinde că este de partea ei și vrea să o ajute să rezolve misterul crimei. Dar când vine vorba de cei Malefici, nimic nu este așa cum pare.

Un încărcător wireless, cadoul util care o scapă de grija bateriei descărcate

Pentru sora foarte activă online și căreia îi place să fie mereu la curent cu noutățile, alege un cadou practic și ingenios de care se va putea folosi oriunde – un încărcător portabil wireless super rapid pentru smartphone de la XD Collection.

O geantă pentru cosmetice

O idee inspirată și binevenită de cadou pentru surorile pasionate de makeup este o geantă pentru cosmetice simpatică, încăpătoare și ușor de transportat. Completează cu o oglindă compactă dublă, utilă ori de câte ori vrea să se asigure că look-ul îi este impecabil, un săpun delicat din ingrediente naturale cu ulei de scorțișoară și cafea sau un ulei de corp și masajrevigorant și hidratant cu uleiuri esențiale de portocală, mandarină și lămâi.

Un suport de carte, cadoul original pentru biblioteca ei

Pentru sora care adoră cărțile și și-a organizat un colț de lectură demn de toată admirația, avem o idee de cadou care – surpriză! – nu vine între două coperți. Alege un suport lateral pentru cărți cu un design ieșit din tipar, unul care-i amintește de personajul preferat sau un suport de carte cu mesaj.

Un cocktail shaker cu rețete, cadoul fun pentru surorile care sunt sufletul petrecerilor

Dacă sora ta iubește să organizeze petreceri cu prietenii și nu scapă nicio ocazie de a-și pune la încercare abilitățile de mixologist, știm ce cadou pentru surori o va lăsa fără cuvinte: un cocktail shaker profesional, numai bun pentru a încerca toate rețetele de băuturi care-i fac cu ochiul. Pentru a-i face o supriză și mai mare, nu uita să incluzi și un amestec pentru cocktailul preferat, fie că e vorba de un Mojito, diferite tipuri de gin sau Blue Lagoon.

O cană de voiaj pentru sora activă, mereu în mișcare

Dacă știi că sora ta adoră să organizeze plimbări și călătorii, este responsabilă cu activitățile recreative în familie și pleacă deseori în drumeții în weekenduri, alege un cadou pentru ziua ei sau orice altă ocazie care să-i fie de ajutor în toate escapadele – o cană de voiaj colorată sau un pahar de călătorie care îndeamnă la a te bucura de viață.

O lumânare parfumată pentru momentele ei magice

Pentru sora care a făcut o mică obsesie pentru aceste obiecte fermecătoare, nu vei da greș cu o lumânare parfumată care să-i facă serile mai liniștite. Alege o lumânare îmbrăcată în aroma unui apus copt printre dealuri toscane care să-i aducă un strop de Liniște în fiecare zi, o lumânare cu miros încântător și proaspăt de primăvară sau o lumânare parfumată cum este cea de la Reia cu o aromă elegantă, care să o poarte ca prin magie, într-o grădină de trandafiri.

Un suport cool pentru tabletă

Avem o idee de cadou și pentru sora pasionată de gadget-uri și tot ce ține de tehnologie: un suport ergonomic pentru tabletă cu 3 înălțimi reglabile și suprafață antiderapantă. Un cadou practic, util și rezistent de care se va putea bucura mult timp de acum înainte.

Între surori de Kristin Hannah, pentru a celebra legătura voastră unică

Cărțile sunt hrană pentru minte și suflet, iar o carte plină de semnificație și emoție este cel mai potrivit cadou pentru sora care nu-și vede viața fără timpul ei dedicat lecturii. Între surori este o carte despre familie plină de tandrețe, umor și momente emoționante care spune povestea lui Meghann Dontes și a lui Claire, diferite până în măduva oaselor și despărțite de o decizie pe care sora mai mare o ia în tinerețe. Revederea lor are loc după douăzeci de ani și este atât de marcantă, încât chiar dacă cele două surori credeau că nu mai au nimic în comun, vor încerca să devină ceea ce nu au reușit să fie niciodată: o adevărată familie.

Desigur, toate acestea și multe alte cadouri pentru sora ta te așteaptă în librăriile Cărturești și pe carturesti.ro, pentru ca tu să faci alegerea potrivită pentru sora, dar și pentru restul persoanelor dragi din viața ta. Și pentru că ne place să facem lucrurile ca la carte, oricând ai nevoie, te ajutăm cu împachetarea gratuită a cadourilor.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.