cadouri secret santa feature

Cadouri de Secret Santa: idei haioase și originale pentru colegi

Secret Santa sau Moș Crăciun secret se poate transforma dintr-o provocare sau un alt task de bifat într-un motiv de bucurie și un prilej de a-ți cunoaște mai bine colegii sau șeful. Încearcă să faci un mic research din timp, în cazul în care nu cunoști prea bine persoana căreia trebuie să-i oferi cadoul și află care sunt pasiunile sale. Mai mult, cadourile de Secret Santa nu trebuie să fie foarte sofisticate și nici prea scumpe, așa că orientează-te către cele simbolice, practice și distractive.

Vrei un cadou original sau haios, dar potrivit pentru Secret Santa? Venim în ajutorul tău cu idei de cadouri de Secret Santa pentru fete și băieți, cu care să-i surprinzi și să le aduci zâmbetul pe buze colegilor.

Idei de cadouri de Secret Santa pentru fete și femei

A German Christmas. Festive Tales From Berlin to Bavaria de Thomas Mann, Peter Stamm, Martin Suter

A German Christmas. Festive Tales From Berlin to Bavaria este o colecție deosebită în care poveștile clasice ale fraților Grimm, E.T.A. Hoffmann și Thomas Mann, se împletesc cu poveștile mai recente ale scriitorilor ca Peter Stamm sau Martin Suter, pentru a-ți face cunoștință cu cele mai cunoscute tradiții festive din Austria, Elveția și Germania. O lectură ideală de parcurs în perioada sărbătorilor (și nu numai).

O lumânare parfumată cu aromă de iarnă

Pentru colega care are o pasiune aparte pentru lumânări, alege un cadou de Secret Santa deosebit, care îi va transforma decorul în unul de poveste: o lumânare parfumată cu note de pin pentru o atmosferă autentică de Crăciun.

Cană și ceai cu gust de Crăciun pentru colega care adoră să se relaxeze cu un ceai bun

Colegelor care au o pasiune aparte pentru cultura ceaiului, poți să le oferi în dar o cană cu un mesaj simpatic de Crăciun, alături de un ceai roșu cu aromă de migdale măcinate prăjite și ciocolată albă. Un cadou de efect pentru momente dulci, pline de magie în zilele de sărbători.

Inspiră-te din colecția noastră completă de ceai și accesorii.

Biblioteca de la Miezul Nopții de Matt Haig pentru colegele care se pierd și se regăsesc între paginile cărților

Biblioteca de la Miezul Nopții este o poveste emoționantă despre cât de important este să apreciezi viața și să te bucuri de puterea de a face alegeri. Ce ar fi dacă ți s-ar oferi șansa să schimbi ceea ce crezi că ai greșit și să vezi cum ar fi arătat viața ta în acest caz? Biblioteca de la Miezul Nopții  te poartă într-o călătorie magică presărată cu regrete, cărți, universuri paralele, speranțe și o nouă șansă.

Tote bag cu pisici pentru colega care deține și iubește micuțele feline

Dacă ai o colegă care povestește în fiecare zi cu dragoste și cu mult haz despre pățaniile pisicuței sale, un tote bag cu imaginea unei feline simpatice îi va aduce multă bucurie. Mai mult de atât, este un cadou de Secret Santa practic pe care îl poate folosi de fiecare dată când merge la cumpărături sau la plimbare.

Descoperă alte sute de modele frumoase și trăznite de tote bags pe rafturile Cărturești.

Etui cu model simpatic pentru colega care poartă ochelari

Dacă vrei să alegi un cadou de Secret Santa care este în egală măsură practic și cu stil, alege un etui cu un mesaj inspirațional care să o facă de fiecare dată să zâmbească sau unul elegant care poate fi atașat de agendă sau de cartea pe care o citește.

Colorate, cu mesaj sau elegante pe rafturile Cărturești vei găsi sute de modele de tocuri pentru ochelari pentru toate gusturile.

O decorațiune de Crăciun pentru colegele care împodobesc fiecare colț din casă

O idee de cadou de Secret Santa pentru colege cu care nu vei da greș este o decorațiune de Crăciun cu ajutorul căreia să-și transforme casa sau biroul într-un loc de poveste. Poți alege un kit simpatic pentru decorarea biroului de Crăciun, un glob pentru brad pictat cu un peisaj de iarnă, un brad decorativ lucrat manual sau un suport pentru lumânare cu tematică de sărbători.

Dacă știi că cea pentru care alegi cadoul are o pasiune aparte pentru tot ce ține de lumea magică din Harry Potter, alege un glob cu licență oficială care poate fi folosit și pentru depozitarea bijuteriilor.

Explorează rafturile Cărturești și descoperă cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun.

Un accesoriu de bicicletă pentru aventurierele pe două roți

Dacă ești în căutare de idei de cadouri de Secret Santa pentru fetele și femeile care merg oriunde pe bicicletă, fie că vorbim de cumpărături, plimbări prin oraș sau trasee aventuroase alege un cadou care le upgradează echipamentul. O idee simpatică, dar și utilă este un suport pentru telefon adjustabil sau un clopoțel pentru bicicletă inspirat de pasiunea pentru călătorii.

Descoperă o mulțime de accesorii pentru bicicletă, gata să fie oferite cadou de Crăciun și nu numai.

Yoga pentru toți. 50 de activități distractive de yoga de Tara Guber, Leah Kalish, pentru colegele pasionate de sport

Dacă trebuie să găsești cadoul pentru Secret Santa potrivit pentru colega mereu prezentă la activitățile sportive și pentru care nu trece zi fără puțină mișcare, avem o idee care îi va aduce zâmbetul pe buze. Alege pachetul cu jetoane ilustrate Yoga pentru toți, care conține sfaturi de la yoghini, idei de locuri în care să practici yoga sau hainele potrivite pe care să le porți.

Produse de îngrijire pentru un răsfăț ca la carte acasă

Un cadou de Secret Santa pentru fete și femei cu care nu vei da greș sunt produsele naturale de îngrijire care să le ajute să-și facă propriul spa acasă. Poți să alegi dintr-o mulțime de produse Cred Natura, toate create cu încredere în România: de la săpunuri exfoliante, la unturi de corp naturale.

Alege produse de îngrijire și cosmetice dintre cele mai diverse, gata de oferit în dar.

Cadouri de Secret Santa pentru băieți și bărbați

O sticlă de vin pentru cei care apreciază calitățile acestei băuturi nobile

O sticlă de vin bun care să complimenteze cu succes preparatele gustoase de sărbători este o alegere inspirată și un cadou care va încânta simțurile oricui îl primește. Pentru șeful sau colegul cu gusturi fine alege un vin roșu de la Viile Metamorfosis, cu aromă de fructe negre, pâine prăjită și note de piper sau un vin spumant Liliac, Private Selection Sparkling cu aromă de miere și tartă proaspătă de lămâie.

Descoperă întreaga colecție de vinuri de pe rafturile Cărturești.

Un ornament de brad amuzant

Magia Crăciunului începe de la micile decorațiuni care împodobesc casa, iar un astfel de cadou de Secret Santa va fi primit cu mare drag de colegii care așteaptă nerăbdători venirea sărbătorilor. Alege un ornament de brad haios sub formă de pahar de bere care să-i aducă zâmbetul pe buze.

Joc de societate pentru colegii cu spirit ludic

Pentru colegul cu spirit competitiv, care caută mereu un prilej de a organiza seri și petreceri dedicate jocurilor, un cadou potrivit este unul dintre sutele de jocuri de societate de pe rafturile Cărturești. Poți alege un joc de societate care să se încadreze în bugetul prestabilit, dar care asigură și distracția precum Rory’s Story Cubes – un joc de imaginație, amuzant, în care fiecare jucător își poate pune la încercare creativitatea și să inventeze cele mai interesante și haioase povești.

Dacă știi că are o pasiune pentru jocurile de deducție, alege un escape room puzzle inspirat din lumea lui Sherlock Holmes, pe care îl poate juca și singur și în care trebuie să-și folosească toată puterea de observație ca să rezolve mistere și cazuri provocatoare.

Explorează rafturile Cărturești și descoperă întreaga colecție de jocuri de societate.

Noise de Daniel Kahneman pentru șeful sau colegii care au pornit pe drumul dezvoltării personale

O carte de dezvoltare personală care te ajută să te descoperi și în aceeași măsură să îi înțelegi mai bine pe cei din jur este un cadou mai mult decât inspirat. Plină de idei inedite, statistici și studii de caz, Noise explică de ce și cum oamenii sunt atât de susceptibili să sufere de efectul de noise în luarea deciziilor.  Cartea lui Daniel Kahneman te ajută să previi erorile și să fii mai conștient de efectul de noise și diversele biasuri în luarea deciziilor.

De la cărți clasice la cele mai noi apariții, descoperă întreaga colecție de cărți de dezvoltare personală de pe rafturile Cărturești.

Un încălzitor pentru cană pentru colegul care are mereu lângă el băutura preferată

Pentru colegul care iubește să lucreze cu ceaiul sau cafeaua alături, ca să aibă mai multă inspirație și energie, alege un cadou de Crăciun simpatic și totodată practic: un încălzitor pentru cană. Astfel, se va bucura de băutura preferată mereu caldă atât în zilele în care lucrează cu orele în fața calculatorului, dar și în serile când se relaxează cu o carte bună sau un film.

Carnet sau agendă pentru colegii cărora le place să-și noteze gândurile și ideile

Pentru cei care, chiar și în era digitalizării, preferă să-și vadă ideile și planurile scrise, alege un cadou practic care să-i inspire și să-i încurajeze. Un cadou potrivit de Secret Santa este un carnet original marca ROD, cu o copertă haioasă și creativă care le va aduce zâmbetul pe buze.

Inspiră-te din sutele de modele de agende și jurnale de pe Cărturești.ro

Build Your Own Snow Globe pentru colegul pasionat de meșteșugărit

Pentru colegul care iubește să construiască tot felul de lucruri și povestește cu mândrie de toate lucrurile pe care le face cu mâna lui, alege un cadou pentru Secret Santa care să-i încurajeze această pasiune. Build Your Own Snow Globe conține un glob de sticlă, zăpadă artificială și diferite lucruri de pus în interiorul globului astfel încât forma finală și ce conține să rămână la latitudinea lui.

Un pahar de cocktail pentru colegii mereu puși pe distracție

Dacă ești în căutarea unui cadou potrivit pentru colegii care sunt sufletul petrecerilor, alege un pahar de cocktail minune în care să-și prepare cele mai interesante amestecuri și de care să se bucure de sărbători. Mai mult, paharul are imprimat și o rețetă magică împotriva mahmurelii.

Un accesoriu de birou deosebit care să-l inspire

Nu am uitat nici de liderii care te inspiră, șefii, managerii și mentorii care te ajută să crești. Alege un cadou de Secret Santa care să-i motiveze și să-i ajute să facă față tuturor provocărilor vieții cotidiene. O idee care va fi primită cu mult entuziasm este un bust de colecție al lui Lincoln, bazat pe celebra statuie Lincoln Memorial și o mini biografie cu ilustrații a celui de-al 16-lea președinte american.

Descoperă mai multe accesorii de birou pe care le poți oferi cadou de Secret Santa și nu numai.

O baterie externă pentru colegii care vor să stea mereu conectați

Pentru pasionații de gadgeturi și tot ce ține de tehnologie, alege un cadou de Secret Santa practic pe care îl pot folosi mult timp de acum încolo. O baterie externă pentru momentele în care se află în călătorii sau drumeții pe munte îi va ajuta să scape de grija că rămân fără baterie la telefon.

Sperăm că lista noastră te-a inspirat și că ai găsit cadoul de Secret Santa potrivit pentru colegii și colegele tale. Dacă nu, rafturile Cărturești sunt pline de alte mii de idei deosebite, iar pentru mai multă inspirație aruncă un ochi și pe articolul nostru idei de cadouri de Crăciun.

Mai mult decât atât, pentru un cadou complet și de efect, te ajutăm cu împachetarea gratuită a cadourilor atât în librării, cât și pe carturesti.ro.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.