Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Coșul tău este gol.
   Comandă
   ×

   Pentru că duminică și luni sunt zile libere legale, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 21 iunie, ora 16:00 și până luni, 24 iunie, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 25 iunie.

   Recomandările Smarandei

   Dimineața

   Cafe Latte

   Pasionații de cafea și ceai se pot bucura dimineața de combinația perfectă între cele două: frunze de ceai negru îmbogățite cu boabe de cacao, caramel și alune, dar și cu iaurt liofizilizat, pentru un gust cu adevărat divin. Iar dacă preferi o experiență și mai apropiată de cafea poți adăuga oricând lapte și zahăr.

   Moonlight

   Razele lunii te pot acompania și dimineața: mai ales foarte devreme, când ai nevoie de un impuls (sau mai multe) pentru a începe ziua. Moonlight este un ceai negru extrem de parfumat: conține, printre altele, stafide și fulgi de cocoș, iar bucățelele de citrice contrabalansează aromele de piersici și rom. Cu greu ne putem închipui un mod mai plăcut de a ne trezi.

   Get up Tea

   Infuzie de plante atât de aromată încât te trezește fără să vrei: Get up Tea este companionul potrivit în cazul în care vrei să reduci consumul de cofeină. Conține un blend revigorant de frunze și fructe, cu aromă de portocale, mango și piersici.

   După-amiaza

   Earl Grey

   Un clasic absolut: combinația de ceai negru chinezesc și ulei de bergamotă, astfel denumită în onoarea unui prim-ministru britanic de la începutul secolului al XIX-lea, nu încetează să încânte și să câștige fani în toată lumea. O bună parte din populația Marii Britanii îl asociază cu rafinamentul și upper class. Acompaniat de prăjiturele sau sandvișuri cât degetul, Earl Grey poate deveni cu ușurință parte din ritualul de după-amiază.

   Oriental Nights

   Acest amestec din două ceaiuri de culori diferite, unul negru și unul verde, îmbogățit cu flori de iasomie, petale de floarea-soarelui și aromat cu piersică și litchi, rezultă într-o infuzie catifelată și seducătoare, ce te poartă cu gândul la nopțile orientale după care a fost denumit.

   Energy

   Unul dintre cele mai reușite blenduri de plante, Energy își merită pe deplin numele. Deoarece nu conține cofeină, energia pe care acesta o dă nu este fizică, ci una mentală, pozitivă, în primul rând datorită gustului minunat, ce te ia prin suprindere de fiecare dată. Amestecul de frunze de mur, verbină, bucățele de papaya și lămâiță, cu aromă și gust proaspăt de citrice, produce o tizană de care nu ne putem plictisi și la care ne întoarcem mereu. Merge perfect cu adaos de miere și lămâie.

   Seara

   Finest green tea blend with Matcha

   Un blend cu adevărat elegant și simplu, perfect echilibrat: ceai alb și verde, cărora li s-a adăugat Matcha din culturi bio. Dacă vrei să savurezi finețea gustului japonez clasic fără să treci prin complicata sa ceremonie, acesta este ceaiul potrivit. Două minute de infuzare sunt suficiente pentru a te bucura de un rafinat buchet de arome.

   Green Baked Apple

   Într-un cuvânt: delicat. Cele trei tipuri de ceai, alb, verde și oolong, amestecate cu bucățele de măr și migdale tocate, ar fi avut toate motivele să se piardă în aromele de vanilie, măr și scorțișoară. Cu toate acestea, amestecul este atât de atent echilibrat, încât nu ne rămâne decât să ne bucurăm de el în serile răcoroase cu parfum de sărbătoare.

   Orange & Chocolate

   Ciocolată și portocale în aceeași cană? Where do I sign? Probabil că nici ceaiurile special dedicate Crăciunului nu reușesc să îl redea atât de bine precum acest rooibos aromat, ce nu conține cofeină, ci numai atmosferă de sărbătoare și bună dispoziție, după o zi obositoare de pregătiri. Testat de nenumărate ori în serile de jocuri cu prietenii, va avea cu siguranță succes și în vremurile de distanțare socială.