Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      1+1 CADOU Gradinaritul modern

      1+1 CADOU Gradinaritul modern

      Expert in cultivarea florilor; Gradinaritul modern intr-un climat in schimbare
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2009
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      ISBN:
      9789737242716
      Dimensiuni: l: 19cm | H: 25.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Expert in cultivarea florilor si Gradinaritul modern intr-un climat in schimbare

      Expert in cultivarea florilor: Cea mai vanduta carte din lume despre cultivarea florilor! Gradina dumneavoastra poate fi mai interesanta prin introducerea unor plante mai putin obisnuite alaturi de cele preferate in mod deosebit. Dar, sa nu fiti irationali. Este o prostie sa cumparati o planta perena crescuta intr-un vas sau un pachet cu seminte de o varietata aparte numai pentru ca aspectul sau descrierea va ispiteste. Intai trebuie sa vedeti daca se potriveste cu gradina dumneavoastra. Aceasta este menirea principala a acestei carti. Veti afla ce se potriveste si ce nu, dintre toate soiurile de plante mai neobisnuite sau dintre cele deja favorite - flori de gradina mai vechi sau mai noi care sa va infrumuseteze gradina tot timpul anului.

      Rezultatele acestei filosofii si stiinte se pot vedea in Gradinile SRH de la Hyde Hall si Harlow Carr unde Mattew Wilson este curator. De peste 200 de ani, Societatea Regala de Horticultura din Marea Britanie a promovat excelenta in horticultura, oferind prin expozitiile si gradinile sale, inspiratie si expertiza. Intemeiata cu precadere prin subscriptiile membrilor sai, SRH ofera sfaturi si informatii membrilor sai, oricare ar fi nivelul indemanarii lor. Mattew Wilson publica cu regularitate in The Daily Telegraph, BBC's Gardeners' World, BBC Wildlife Magazine, The Garden, Gardens Illustrated si The English Garden. El apare in emisiunile TV ale BBC Gardeners' World, BBC Gardener of the Year si face reportaje despre Expozitia de Flori a SRH de la Chelsea.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.