Prezenta culegere, ce este oferita EXCLUSIV celor ce apreciaza savoarea unei bauturi si nu "consumatorilor", recunoscuti de altfel ca deloc amatori de fineturi, a avut initial la baza mai multe retete puse la dispozitie de corpul ambasadelor acreditate la Bucuresti, pe care au fost "grefate" ulteriori mai multe retete de casa, majoritar dintre cele nealcoolice, precum si multe dintre ofertele unor localuri din Capitala, puse la dispozitie de mai multi amici barmani si un var, proprietar de bar.
Dintre multele variante ale istoriei, referitoare la aparitia cocteilurilor (adica a bauturilor amestecate, în fapt) cea mai credibila este cea care îl atesta pe celebrul medic al antichitatii, Hipocrate din Cos, ca fiind primul ce ar fi obtinut-o, fiind vorba de un tonic medicamentos, un amestec de vin, rasina si migdale amare.
Desi sunt si câteva capitole "scurte", doua chiar extrem de scurte, am preferat aceasta forma de prezentare, pentru ca mi s-a parut incorect a trece într-un acelasi capitol retetele pe baza de vin si sampanie, asocierea fiind fortata, de "veri primari" în cea mai optimista dintre acceptii.
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2012
Editura:
Tip coperta:
Paperback
Nr. pagini:
128
Colectie:
ISBN:
9789738332263
Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
1000
Livrare în 24h! (a doua zi)
În stoc
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!