Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor, precum și pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      400 De Retete Culinare Pentru Copilul Tau (3-15 Ani)

      400 De Retete Culinare Pentru Copilul Tau (3-15 Ani)

      3.5 / 10 ( 2 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2001
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      208
      ISBN:
      9789735714550
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      ALIMENTATIE SI SANATATE PENTRU COPILUL TAU. Editura All doreste sa va ajute sa va cresteti copiii mari si sanatosi, propunandu-va o serie de lucrari care se axeaza pe alimentatia sanatoasa si corecta a copilului, pe grupe de varsta, scrise de un medic pediatru cu mare experienta profesionala, dr. Laurentiu Cernaianu.Cartea contine:- evidentierea necesitatilor nutritive ale copiiilor conform diferitelor etape de varsta; - un breviar gastronomic in care sunt descrise metodele de preparare a alimentelor recomandate; - o paleta vasta de retete si meniuri zilnice, proprii fiecarei varste.Desi scrisa de un medic, lucrarea este lipsita de termeni pretentiosi si este accesibila tuturor celor care sunt increzatori in faptul ca o alimentatie corecta inseamna sanatate. Incercand sa raspunda unei cerinte reale, lucrarea de fata isi propune sa constituie un ghid orientativ, complex si util, privind alimentatia prescolarilor si scolarilor, atat in familie cat si in colectivitati.Dupa ce reaminteste perioadele copilariei si stabileste nevoile nutritive ale copiilor intre 3-15 ani, in lucrare sunt descrisi, pe larg, factorii nutritivi, intre care o mare importanta se acorda vitaminelor si sarurilor minerale.Urmeaza apoi un breviar de gastronomie, in cadrul caruia, dupa felul in care trebuie cercetata starea de salubritate a alimentelor, sunt descrise metodele folosite pentru prepararea acestora intr-un mod cat mai corespunzator si cat mai atragator.In sfarsit, cea mai mare parte a lucrarii este destinata alimentatiei prescolarilor si scolarilor, insumand o variata si cuprinzatoare paleta de retete si meniuri zilnice - proprie fiecarei grupe de varsta - contribuind astfel la prevenirea si corectarea unor greseli de nutritie, generate de monotonia alimentatiei sau de folosirea in exces a unor alimente (lactate si fainoase).

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.