Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Activeaza-ti bunatatea

      Activeaza-ti bunatatea

      Cum sa transformi lumea prin fapte bune
      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      126
      ISBN:
      9786068566467
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Activează-ţi bunătatea este un ghid practic care te ajută să înfăptuieşti lucruri bune pentru tine şi cei din jurul tău. Autoarea, o femeie de afaceri vizionară şi implicată în multe acţiuni caritabile, explorează poveştile personale ale oamenilor care s-au remarcat prin gândirea lor, prin felul în care au vorbit sau au acţionat. De asemenea, îşi descrie extraordinarele experienţe şi modul cum a integrat puterea de a face bine în toate aspectele vieţii şi carierei sale.

      Una dintre cele mai de succes şi mai puternice femei din lume ne împărtăşeşte secretele ei despre cum putem construi o lume cu un viitor mai bun. Ajutându-i pe ceilalţi, e posibil să obţinem aceste lucruri acţionând în aşa fel încât să ne simţim minunat.
      Activează-ţi bunătatea este o carte pe care să o împarţi cu cei dragi şi cu cei care îţi sunt parteneri în dorinţa de a crea o lume mai bună pentru generaţiile viitoare. Ai putea chiar să-ţi descoperi propriile conexiuni care să-ţi umple viaţa de bucurie.
      „Shari Arison te va inspira, îţi va insufla curaj şi îţi va arăta cum să faci un salt unic şi personal de la normal până la fenomenal.“ -- Deepak Chopra

      Shari Arison este liderul de origine americano-israelită al unui imperiu de afaceri şi de binefacere care se întinde pe tot globul. În 2011 a fost desemnată de Forbes Magazine drept una dintre Cele mai Puternice Femei din Lume, fiind caracterizată drept forţă a binelui în domeniul filantropic şi al afacerilor. S-a aflat pe locul al doilea pe lista Forbes a Celor mai verzi miliardari din lume. Shari Arison are patru copii şi locuieşte în Israel.
      Te invităm să vizitezi website-ul lui Shari la adresa: www.shariarison.com. Pentru informaţii suplimentare referitoare la Ziua Faptelor Bune, vizitează www.good-deeds-day.org.
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.