Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      Adolescentii trogloditi

      Adolescentii trogloditi

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      166
      ISBN:
      9786061705351
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      „De zece ani, Adèle conduce autobuzul scolar ce aduna copiii din fermele izolate si satele pierdute. Singuratica, iubeste mirosul frunzelor inmuiate de apa lacului, merele cazute, pamantul. Acest tinut al ceturilor este al ei, dar asta n-o stie nimeni. La intorsatura unei fraze, aflam, aproape din greseala, ca ea a fost un baietel. Mai tarziu, mult timp dupa operatie, s-a intors si localnicii nu l-au recunoscut. De unde vine, care sa-i fie secretul? Circula destule zvonuri in acest microcosmos, dar oamenii o lasa in pace. Emmanuelle Pagano stie sa alterneze dialogurile, face sa traiasca peisajul, miresmele si luminile sale, vantul ce lasa urme pana si pe chipurile tinerilor. Adolescentii «trogloditi», cu ei se va gasi Adèle izolata, intr-o pestera, intr-o noapte cu intemperii si revelatii.” (Isabelle Rüf, in Le Temps)


      „Ce inseamna sa ai un frate? Asta mi-a lipsit intotdeauna! explica Emmanuelle Pagano despre originile romanului sau. Observam o relatie foarte puternica intre fiul meu si fiica mea, si asta mi-a dat chef de scris. Un pic mai tarziu, am fost contactata de un fost coleg de liceu care facea demersuri pentru schimbarea sexului. Avea nevoie de marturia mea ca sa-si modifice informatiile din cartea de identitate. Ii cunosteam suferinta, insa nu m-am putut impiedica sa-l intreb: «cum e sa ai un vagin la 30 de ani?» Si am hotarat sa-l integrez in poveste.” (La Marseillaise)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.