Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Arhitectul G.M. Cantacuzino in dosarele Securitatii

      Arhitectul G.M. Cantacuzino in dosarele Securitatii

      9.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      288
      ISBN:
      9789736458699
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Acest studiu al arhitectului Vlad Mitric-Ciupe, Arhitectul G.M. Cantacuzino in dosarele Securitatii, poate fi considerat o organica continuare, abordata la alt nivel, a unor opusuri care au devenit de referinta in literatura de specialitate: Arhitectii romani si detentia politica 1945-1964. Intre destin concentrationar si vocatie profesionala, Arhitecti in recluziune, In numele tatalui. Supravietuire si integrare socioprofesionala in familiile arhitectilor fosti detinuti politici din Romania comunista, ingrijirea memoriilor arhitectului Jean Schafhutl - deportat in U.R.S.S., precum si Mecanisme represive in scoala romaneasca de arhitectura 1944-1958 - o cercetare care va vedea in curand lumina tiparului.

      Aceste studii sunt produsul interesului particular al editorului pentru descifrarea mecanismelor care au martirizat atatea trupuri si constiinte, fara sa fie simple insiruiri de fise ale celor care au patimit in sinistra perioada care a inlocuit dragostea cu ura, fie ea de clasa, fie de rasa, si nici o simpla prezentare a destinelor unor oameni nascuti si formati in normalitate si care au fost obligati sa traiasca si sa activeze intr-o lume anormala.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.