Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Comenzile plasate între 24.12, ora 13.00 și 26.12 vor fi procesate începând cu 27.12. Puteți însă comanda oricând un voucher cadou - bucuria care ajunge instant la destinație.
      Program special de Crăciun pentru asistență telefonică: 24.12: 9.00 - 18.00 / 25 - 26.12 - închis.

      Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving

      Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving

      Arte de cocina, pasteleria, vizcocheria y conserveria
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2024
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      680
      Colectie:
      ISBN:
      9781487549374
      Dimensiuni: l: 15.2cm | H: 23cm | 2.5cm | 1g
      Adaugă în coș
      96590
      Stoc furnizor
      Livrare în 2-3 săptămâni!

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      In 1611 Francisco Martínez Montiño, chef to Philip II, Philip III, and Philip IV of Spain, published what would become the most recognized Spanish cookbook for centuries: Arte de cocina, pastelería, vizcochería y conservería. This first English translation of The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving will delight and surprise readers with the rich array of ingredients and techniques found in the early modern kitchen.

      Based on her substantial research and hands-on experimentation, Carolyn A. Nadeau reveals how early cookbooks were organized and read and presents an in-depth analysis of the ingredients featured in the book. She also introduces Martínez Montiño and his contributions to culinary history, and provides an assessment of taste at court and an explanation of regional, ethnic, and international foodstuffs and recipes. The 506 recipes and treatises reproduced in The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving outline everything from rules for kitchen cleanliness to abstinence foods to seasonal banquet menus, providing insight into why this cookbook, penned by the chef of kings, stayed in production for centuries.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.