Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Basmele bunicilor cuminti

      Basmele bunicilor cuminti

      9.7 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      276
      ISBN:
      9786068823881
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 21cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Marea descoperire a autorului acestei cărți este în favoarea celor maturi și constă în faptul că ei au o acută nevoie de arsenale de dreapta, care-s mai importante decât cele convenționale. În această perspectivă, îi îndeamnă pe cititorii care iubesc slujirea în comuniune de duh să se înarmeze cu Basme de mare calibru și alte dispozitive pentru luptă și să lase poveștile de seară pe seama copiilor mici. Muniția sa a putut fi scoasă din „piatră rară” și unele minereuri cu valoare terapeutică, iar pentru ca lumina să-și poate întinde evantaiul ei binefăcător peste sufletele bune, a legat, aproape organic, textul de anumite trimiteri și invers, declanșând, pe cât posibil, reflecțiile elevatoare.

      * *

      Când Basmele, mesajele de iubire, povestirile și sentințele devin arme și când două lumi și două forțe contrare (Bunici și năluci) interferă în plan fizic, ori te poartă pe coordonate mistice, realitatea poate fi preluată alegoric, ca să-ți dezvăluie sensul și secretele către un viitor pașnic, mai bun. Când ea îți stă împotrivă, și-ți reflectă parodic disprețul, frica, prejudecățile și confuziile, înseamnă că mai este timpul unor revizuiri, înainte ca răul să genereze anomalii, crize sau chiar dezastru.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.