Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor, precum și pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      Bolnavul chirurgical grav

      Bolnavul chirurgical grav

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      296
      ISBN:
      6422573002481
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      În această monografie bilingvă, rod al unei îndelungate și bogate experiențe clinice a autorilor, se discută probleme de diagnostic, diagnostic diferențial, indicație chirurgicală, tactică și tehnică chirurgicală sub forma unor prezentări de cazuri grave de bolnavi. Aflată la a doua ediție, remarcabilă prin stilul elegant și concis, claritatea și precizia argumentelor, logica în decizia finală, cartea se adresează în primul rând tuturor celor aflați în pregătire pentru a deveni chirurgi, indiferent de specialitate. Față de ediția precedentă, care s-a bucurat de un imens succes, cartea a fost îmbogățită cu un nou capitol, și anume Bolnavul hemoragic.



      Cuprins: Generalități/Overview. Funcția respiratorie și bolnavul chirurgical grav/Respiratory function and critically ill surgical patient. Funcția circulatorie și bolnavul chirurgical grav/Circulatory function and critically ill surgical patient. Funcția excretorie și bolnavul chirurgical grav/Excretory function and critically ill surgical patient. Funcția digestivă, metabolismul, nutriția și bolnavul chirurgical grav/Digestive function, metabolism, nutrition and critically surgical patient. Bolnavul chirurgical grav septic/Sepsis. Bolnavul chirurgical grav hemoragic/Hemorrhage. Bolnavul chirurgical grav politraumatizat/Multiple injuries. Durerea și sedarea/Pain and sedation. Comunicarea/Communication.



      Adresabilitate: Medici specialiști chirurgi, indiferent de specialitate, rezidenți.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.