Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Luni și marți, 6-7 ianuarie, sunt zile libere legale, iar serviciul de asistență telefonică este închis. Comenzile înregistrate in intervalul 3 ianuarie, ora 15.00 - 7 ianuarie, ora 23.59, vor fi procesate începând cu data de 8 ianuarie. Îți mulțumim!

      Cabbage and Caviar

      Cabbage and Caviar

      A History of Food in Russia
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2021
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      360
      ISBN:
      9781789143645
      Dimensiuni: l: 15.9cm | H: 23.5cm | 975g
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      When people think of Russian food they generally think either of opulent luxury, signified above all by caviar, or of poverty and hunger of cabbage and potatoes and porridge. Both of these visions have a basis in reality, but both of them are incomplete.

      The history of food and drink in Russia includes hunger and it includes plenty, it includes scarcity and, for some, at least, abundance. It includes dishes that came out of the northern, forested regions and ones that incorporate foods from the wider Russian Empire and later from the Soviet Union.

      Cabbage and Caviar places Russian food and drink in the context of Russian history, and shows off the incredible (and largely unknown) variety of Russian food.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.