Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      Calaul
      9.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      464
      Volum din serie:
      2
      ISBN:
      9786064005700
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      De la autorul bestsellerului Ragdoll. Ultima ta zi

      Un detectiv care nu are încredere în nimeni

      Un criminal care nu are nimic de pierdut

      Inspectorul șef Emily Baxter e încă profund afectată de cazul „Păpușa de cârpe" și de dispariția prietenului ei, William Fawkes, zis Lupul. În ciuda ezitării sale de a se implica într-un alt caz înfiorător, e convocată la o întâlnire la New York cu agenții speciali Elliot Curtis de la FBI şi Damien Rouche de la CIA. Acolo, îi sunt arătate o serie de fotografii ce înfățișează o crimă care imită modul de operare al ucigașului în serie Lethaniel Masse, poreclit „Păpușa de cârpe": un cadavru contorsionat într-o postură familiară, suspendat de Podul Brooklyn și având cuvântul MOMEALĂ scrijelit pe piept.
      Pe măsură ce presiunea din partea mass-mediei crește, lui Baxter i se cere să sprijine ancheta și să cerceteze scena unei noi crime, a cărei victimă are o altă inscripție pe piept – MARIONETĂ.
      Crimele sunt tot mai macabre și mai ingenioase, în timp ce echipa de anchetatori e mereu cu un pas în urma criminalului. Singura lor speranţă este să afle pentru cine e MOMEALA, cum sunt alese MARIONETELE, dar, cel mai important, cine mânuieşte sforile.

      "Cititorii care așteaptă senzații și mai tari decât în Ragdoll. Ultima ta zi nu vor fi dezamăgiți." - Publishers Weekly

      "Un thriller care are toate ingredientele: un subiect inedit, personaje ușor atipice, crime brutale și un deznodământ surprinzător."
      "Aș spune că în Călăul există mai mult umor decât în Ragdoll. Ultima ta zi. Asta vine oarecum să compenseze atmosfera întunecată și disperarea. Mi-am supus personajele la experiențe cu adevărat dure, iar aceste mici inserții de empatie, camaraderie și afecțiune autentică sunt cu atât mai luminoase." - Daniel Cole

      Daniel Cole a fost paramedic și a lucrat pentru Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals și pentru Royal National Lifeboat Institution. Locuiește în Bournemouth, Anglia.
      La Editura Trei, a apărut Ragdoll. Ultima ta zi, romanul său de debut, bestseller internațional, tradus în peste 40 de limbi.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.