Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Cand sa jefuiesti o banca

      Cand sa jefuiesti o banca

      Si alte 131 de idei trasnite si polemici bine intentionate
      5.6 / 10 ( 9 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      344
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067221763
      Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 20.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      La zece ani de la publicarea primei ediții a cărții Freakonomics, Steven D. Levitt și Stephen J. Dubner le oferă soluția perfectă milioanelor de cititori care adoră perspectiva Freakonomics: Când să jefuiești o bancă, o antologie a unora din cele peste 8 000 de articole postate pe cel mai captivant blog din lume, de popularizare a economiei. Această carte încearcă să răspundă la o serie de întrebări trăsnite: De ce însoțitorii de bord nu primesc bacșiș în timpul curselor aeriene? Dacă ați fi un terorist, cum ați ataca? De ce KFC rămâne mereu fără aripioare de pui?


      Cei doi autori vă mai spun și de ce mint oamenii, de ce persoanele mai înalte tind să fie plătite mai bine, de ce este atât de dificil să prezici câștigătorul de la derby-ul Kentucky și de ce ar fi oportună o taxă pe sex (dacă nu și o taxă pe obezitate). De asemenea, veți afla multe despre pasiunile și ciudățeniile lor, de la jocurile de noroc și golf la table și abolirea cenților. Erudită și surprinzătoare, elocventă și amuzantă, Când să jefuiești o bancă reconfirmă stilul genial ce a transformat cărțile celor doi autori într-un fenomen internațional.

      O COLECȚIE DE ESEURI ECONOMICE TRĂSNITE ȘI CONTRAINTUITIVE, CARE VOR DELECTA CITITORII. Kirkus

      O carte genială, care vă va lăsa muți de uimire. The Wall Street Journal

      Acum suntem cu toții freakonomics. The Washington Post

      Această carte plină de eseuri dinamice și autocritice va fi o lectură fascinantă nu doar pentru fanii Freakonomics, ci și pentru restul cititorilor. Publishers Weekly

      Levitt și Dubner ne surprind din nou cu umorul și cu viziunea lor economică asupra vieții de zi cu zi. Cartea celor doi autori va fi un adevărat hit. Library Journal
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.