Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Capitanul Apostolescu si filiera

      Capitanul Apostolescu si filiera

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2021
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      348
      ISBN:
      9786069605042
      Dimensiuni: l: 11cm | H: 18cm
      Adaugă în coș
      2990
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cazul unei persoane ucise ii sileste pe capitanul Apostolescu si pe locotenentul Simionescu sa plece la Constanta, pentru a face cercetari la o fabrica de peste, unde lucrase victima. In oras sunt descoperite, unul dupa altul, mai multe cadavre. Pare sa existe o legatura cu primul caz, dar autorul nu poate fi identifi cat, cum nu poate fi afl ata nici arma crimei. Un asasinat cu aceleasi caracteristici este comis si in Bucuresti. Nu pare sa existe un mobil care sa lege toate aceste crime.
      Ancheta evolueaza cu mari difi cultati, dar colaborarea cu Interpolul aduce cateva lamuriri. Ramaneti alaturi de capitanul Apostolescu pentru a afl a deznodamantul acestui roman care va va tine cu sufl etul la gura!
      Horia Tecuceanu s-a nascut la Iasi, pe 30 mai 1929. Dupa liceu, a lucrat ca lacatus si, intre 1950 si 1951, a urmat cursurile unei scoli militare de aviatie. O perioada a fost si economist. A debutat in 1969 cu romanul Capitanul Apostolescu ancheteaza, care a avut un mare succes de public, fiind bine receptat si de critica literara. A continuat sa scrie romane politiste, dezvoltandu-si si rafi nandu-si personajul de-a lungul a peste cincisprezece volume. A murit pe 2 noiembrie 1997, la Bucuresti. Cartile lui Horia Tecuceanu sunt si valoroase documente de epoca. Volumele sale documenteaza literar diferite aspecte ale perioadei comuniste – uneori spunand adevarul, alteori falsifi cand lucrurile (cel mai probabil la presiunile cenzurii) oferindu-ne o imagine destul de cuprinzatoare a unei epoci care, incet-incet, se estompeaza in memoria noastra. De aceea, Editura Publisol a ales sa publice aceste carti fara sa elimine nimic din ele si fara sa le adapteze, considerand ca astfel s-ar pierde elementul documentar al textelor.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.