Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      Carnea uscata

      Carnea uscata

      Secretul mezelurilor de exceptie
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      160
      ISBN:
      2000000862286
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Acest trend al produselor"preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar , Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne. Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.