Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Ce avem si ce uitam

      Ce avem si ce uitam

      7.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2013
      Editura:
      Nr. pagini:
      456
      Traducatori:
      ISBN:
      9789734634484
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Maria Duenas este autoarea bestsellerului Iubirile croitoresei, roman cu peste un million de exemplare vindute in 2010.

      Printre pasiuni incrucisate si conflicte profesionale, dezamagita de propriul esec sentimental si incapabila sa revina la o viata normala, profesoara Blanca Perea accepta ceea ce i se pare a fi un plicticos proiect academic. Acest lucru inseamna insa si distrugerea propriei familii. Blanca pleaca din Madrid in Santa Cecilia, California; acolo, intre doi barbati, unul care-i aduce marturii postume si altul tot mai apropiat sentimental, Blanca patrunde tot mai adinc intr-un labirint de sentimente, intrigi subterane si usi intredeschise. Dar, inainte de a gasi raspunsuri la multimea intrebarilor ce-i asalteaza destinul, ea mai are multe piedici de trecut.

      Ce avem si ce uitam lasa in urma granite si epoci pentru a ne vorbi despre infringeri, despre curajul de a o lua de la capat, despre dreptul la o noua sansa. O poveste care penduleaza intre anii ’50 si sfirsitul secolului XX, intre Spania si California, dezvaluindu-ne intrigi neasteptate, iubiri care se intersecteaza si personaje pline de pasiune.

      „La trei ani dupa ce am publicat Iubirile croitoresei, mi-am dorit sa aduc inaintea cititorilor povestea si vocea unei femei. O femeie contemporana, a carei stabilitate aparent invulnerabila s-a spulberat intr-o clipa. Se numeste Blanca Perea si s-a hotarit sa fuga, sa plece cit mai departe.” (Maria Duenas)

      „Maria Duenas scrie cu o naturalete uimitoare, fara urma de afectare, stiind sa redea cu o forta deosebita relatiile dintre personaje. In scriitura ei se reunesc schimbarile neprevazute de situatii si deznodamintul impetuos, in buna traditie a romanului de dragoste, mentinind viu interesul cititorilor si cistigind simpatia acestora.” (ABC.es)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.