Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Cehov, aproapele nostru

      Cehov, aproapele nostru

      6.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      160
      Colectie:
      ISBN:
      9786067589757
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Daca Shakespeare a fost multa vreme „contemporanul nostru“, George Banu il considera pe Cehov „aproapele nostru“ si ii exploreaza atent teatrul aflat la inaltimea omului fara aventuri extreme. Putem urmari drumul lui Cehov, prozator inspirat, spre teatrul asimilat la inceput unui divertisment inteligent, pentru a descoperi apoi o capodopera uitata, La drumul mare, si a vizita textele inaugurale. Voiaj intr-o lume ce se descopera progresiv.

      Originalitatea acestui eseu provine din perspectiva panoramica adoptata pentru a explora teritoriul tetralogiei cehoviene si unitatea sa poetica. Relatia cu fantasticul si problema copilului mort, opozitia intre inutil si util, raportul cu religia, ca si examenul precursor al incomunicabilitatii, izolarea spatiilor si conflictul generatiilor, dialectica intre istorie, psihologie si parabola – iata cateva din motivele cehoviene subtil intuite aici.

      George Banu se constituie in ghid sedus, ce dezvaluie atent secretele unui teatru care si azi ne ramane... „aproape“. Eseu-marturie, concluzie a unei biografii plasate sub semnul iubirii de Cehov.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.