Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Cheia succesului financiar e la tine

      Cheia succesului financiar e la tine

      Realizeaza-ti cele mai ambitioase obiective financiare mai repede decat ai crezut vreodata ca este posibil
      5.5 / 10 ( 2 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      ISBN:
      9789738495968
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      In cartea de fata ne vom concentra asupra modului in care sa devii un magnet pentru bani si sa obtii independenta finaciara prin investirea resurselor in mod inteligent, prin avansarea rapida la locul de munca, prin obtinerea statutului de expert intr-un domeniu de activitate si combinatii de oricare doua dintre cele de mai sus. Vei invata cum sa obtii banii de care ai nevoie, cum sa-ti maximizezi abilitatile si cum sa obtii cunostintele de care ai nevoie pentru a avea succes financiar in orice domeniu alegi.


      Ceea ce ma straduiesc sa realizez prin aceasta carte este sa te conving ca indiferent care este situatia ta financiara in acest moment, poti si tu deveni bogat in cursul vietii tale. Daca incepi suficient de devreme, muncesti asiduu si urmezi sfaturile pe care ti le voi da, poti deveni chiar milionar. Din fericire, aceste metode, tehnici si strategii si-au dovedit eficienta in cazul a mii de personae. Nu exista niciun motiv pentru care nu ar functiona si pentru tine. Iti vei putea si tu indeplini visul financiar daca vei avea dorinta de a invata cum sa-l transformi in realitate.”
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.