Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Christopher McDougall
      Christopher McDougall
      Christopher McDougall
      Christopher McDougall

      Christopher McDougall

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      ISBN:
      0705632602829
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cutie cadou pentru cei care iubesc alergatul!

      Cuprinde:
      NĂSCUȚI PENTRU A ALERGA
      Izolaţi de cel mai sălbatic relief din America de Nord, indienii Tarahumara, populaţie solitară din Canionul Cuprului, Mexic, sunt păstrătorii unei arte pierdute. De secole întregi, ei exersează tehnici care le permit să alerge sute de kilometri şi să hăituiască orice fiinţă, de la căprioară la maratonist olimpic, bucurându-se de fiecare kilometru alergat. Talentul lor supraomenesc este dublat de o sănătate şi o serenitate excepţionale, care îi fac imuni la bolile şi conflictele care afectează civilizaţia occidentală.
      Cu ajutorul lui Caballo Blanco, personajul principal al acestei cărți fascinante, un cowboy singuratic care trăieşte împreună cu acest trib, autorul reuşeşte să descopere nu doar secretele Tarahumara şi propriile abilităţi de atlet, ci şi istoria omenirii aşa cum nu a fost dezvăluită niciodată. Cu talent şi pasiune, McDougall aruncă cititorul într-o călătorie unică, puţin probabil a fi repetată în viaţă. Peisajul se schimbă cu repeziciune de la laboratoarele Universităţii Harvard la munţii sălbatici din California, de la pădurile adânci din Idaho la văile aride din Deşertul Mojave, pentru a se încheia apoteotic în Canionul Cuprului.
      Plină de personaje incredibile, performanţe atletice uluitoare, noi descoperiri ştiinţifice şi mai presus de toate, pură inspiraţie, Născuţi pentru a alerga este o carte interesantă ce prezintă o aventură de proporţii epice care a început de la o întrebare simplă: de ce mă doare piciorul? Pentru a afla răspunsul, Christopher McDougall porneşte într-o călătorie fascinantă către tribul super-alergătorilor, al oamenilor capabili să alerge pe cele mai mari distanţe din lume. Pe parcursul acesteia, ne demonstrează că tot ce ştiam despre alergare, despre noi înşine şi despre istoria rasei umane este greşit. O carte absolut cuceritoare, pentru orice cititor, fie el maratonist, alergător de weekend sau sedentar de profesie.
      Născuţi pentru a alerga este o carte rară, pe care nu o poţi lăsa din mână. Este una dintre cele mai bune cărți de citit, care are puterea de a schimba oameni şi societăţi. Născuţi pentru a alerga te va face să înţelegi că secretul fericirii se află la picioarele tale şi că tu, la fel ca noi toţi, te-ai născut pentru a alerga. ”Aș fi surprins dacă ar exista o carte mai bună despre spiritul sportului și stiința rezistenței decât Nascuți pentru a alerga de Christopher McDougall” - David Fleming, ESPN.com
      Despre Autor
      Christopher McDougall a fost corespondent de război pentru Associated Press și redactor la Men’s Health. A fost de trei ori finalist în competiţia National Magazine Award şi a scris pentru Esquire, The New York Times Magazine, Outside, Men’s Journal şi New York Magazine. El însuşi atlet amator, McDougall aleargă pe traseele dintre fermele amish din Pennsylvania rurală, unde locuieşte.
      NĂSCUȚI EROI
      Autorul celebrei cărți motivaționale Născuți pentru a alerga călătorește acum în spațiul mediteranean, unde descoperă că secretele Greciei antice și ale eroilor săi sunt încă vii și pot fi învățate de către eroii amatori de pretutindeni.
      După ce a alergat un ultramaraton în Canionul Cuprului din Mexic, Christopher McDougall își găsește următoarea aventură în munții Cretei, acolo unde o bandă de luptători ai Rezistenței din cel de-al Doilea Război Mondial a îndrăznit „nefăcutul”: să răpească un general nazist din mijlocul soldaților săi. Cum de au îndrăznit un artist lefter, un păstor cretan și un poet playboy să pună la cale și să execute o asemenea aventură remarcabilă?
      McDougall străbate insula pentru a găsi răspunsurile, experimentând pe propria piele provocările fizice extreme la care erau nevoiți să facă față luptătorii Rezistenței și aliații lor. În Creta, insula eroilor, McDougall descoperă instrumentele de lucru ale acestora – mișcarea naturală, anduranța extremă și nutriția eficientă.
      Născuți eroi trebuie inclusă în lista cărților de citit, fiind un studiu fascinant asupra științei și artei eroului, care ne poartă de pe străzile Londrei până pe plajele Braziliei, din Munții Stâncoși până în Creta, locuri unde atleți remarcabili ai zilelor noastre își însușesc încă abilitățile lui Hercule și Ulise.
      Așa cum Născuți pentru a alerga a inspirat milioane de cititori să iasă la alergare desculți în aer liber, Născuți eroi este o carte inspirațională care îi va determina să iasă din sala de fitness și să intre în marea sală a naturii – să escaladeze, să înoate, să sară, să alerge și să-și găsească propriul drum către glorie.
      ”O combinție interesantă care cuprinde, printre alte subiecte, istorie militară, arheologie, mitologie greacă, modalități inteligente de a ucide un om și idei despre sănătate si fitness care ți-ar putea schimba viata... [McDougall] conștruieste un fascinant edificiu de idei... și în cele din urmă își gășeste propriul erou, din zilele noastre. Cu toate acestea, cartea este interesantă și datorită panopliei fascinante a personajelor, cu toții fiind eroi de război, britanici, Commonwealth și Cretan, ale căror exploatări au contribuit atât de mult la căderea lui Hitler. ” - The Independent (Londra)
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.