Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Clocotul sangelui

      Clocotul sangelui

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      120
      ISBN:
      9789737244871
      Dimensiuni: l: 11cm | H: 18cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Într-un cătun din centrul Franței, la începutul anilor 1930, Silvio, un bărbat în vârstă, singuratic, contemplă comedia umană a vieții de la țară și își amintește de întâmplările tragice și de pasiunile care de-a lungul anilor au tulburat cursul lin al traiului oamenilor din partea locului.
      Aflăm astfel povestea soților François și Hélène Érard – prima lor întâlnire, căsătoria lui Hélène cu un bărbat bogat și mult mai în vârstă decât ea, văduvia și reîntâlnirea cu François. Când fiica lor, Colette, se căsătorește cu Jean Dorin, calea unei fericiri tihnite pare să li se aștearnă tuturor în față. Dar, câteva luni mai târziu, o întâmplare nefericită distruge falsa liniște a acestui mediu provincial. Unul după altul, secretele întunecate care îi unesc pe protagoniștii acestei istorii vor ieși la lumină, până la o ultimă și tulburătoare revelație...
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.