Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Computer si internet fara profesor (volumul 3)

      Computer si internet fara profesor (volumul 3)

      1.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2011
      Editura:
      ISBN:
      9786066000369
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Acest curs multimedia complet este prezentat sub forma unui pachet ce cuprinde un manual şi un CDROM Manualul are 64 de pagini şi este structurat pe unităţi, fiecare descriind o anume operaţiune, ilustrată cu o captură de ecran, color, care facilitează înţelegerea textului şi a explicaţiilor corespunzătoare. De exemplu, unităţile primului volum tratează despre: Windows XP, utilizarea ferestrelor, lucrul cu fişierele, operaţiuni de bază cu fişiere şi utilizarea barei de activităţi.

      Sistemul de operare Microsoft Windows XP este unul dintre cele mai folosite şi mai cunoscute din lume. Microsoft Windows XP se distibuie în două versiuni, Home şi Professional. Prima este destinată utilizatorilor care folosesc computerul la domiciliu, aşa-numiţii utilizatori clasici, pe când cea de a doua este destinată mediilor de întreprindere sau profesioniste.

      De menţionat, ca o particularitate distinctivă a cursului, că textul, explicaţiile şi nomenclatorul au fost adaptate şi traduse în română, astfel încât utilizatorul să poată înţelege mai repede comenzile la calculator.

      CDROM-ul aduce informaţii şi explicaţii suplimentare, punându-l practic pe utilizator în faţa unui ecran de computer pe care îi sunt explicate toate comenzile şi toate operaţiunile necesare, etapă cu etapă, pentru realizarea unui anumit obiectiv. E necesar să fie subliniat în mod explicit faptul că, pentru o învăţare rapidă şi mai facilă, cartea trebuie folosită în paralel cu CDROM-ul. De asemenea, pentru utilizarea CDROM-ului, sunt necesare anumite cerinţe minime:

      procesor 600 Mhz+
      RAM 256 MB+
      Spaţiu liber pe HDD 200 MS+
      Sistem operare Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS X şi Linux doar cu Adobe Flash Player 10 instalat (kitul este disponibil pe CD).

       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.