Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Sărbătorim 24 de ani împreună și ai codul CARTU24 pentru -20% la toată oferta în stoc 24h

      Conservarea prin uscare

      Conservarea prin uscare

      Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale. Tehnologii si retete
      8.0 / 10 ( 4 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      128
      ISBN:
      9786066490948
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Doar în librărie
      Doar în librărie

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere


      Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase despre diferitele tehnici de uscare, depozitare si prelucrare.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.