Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Miercuri, 1 mai, serviciile de asistenţă telefonică şi cel de operare vor fi indisponibile. Toate comenzile plasate în această zi vor fi operate începând cu data de 2 mai. Vă mulţumim!

      Cum ne schimba Dumnezeu creierul

      Cum ne schimba Dumnezeu creierul

      Descoperirile inovatoare ale unui prestigios neurolog
      7.8 / 10 ( 5 voturi)
      Legare:
      Paperback
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2009
      Nr. pagini:
      400
      Traducatori:
      Original Title:
      How God Changes Your Brain - Breakthrough Findings from a Leading Neuroscientist
      ISBN:
      5948486009351
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Andrew Newberg, doctor în medicină, este profesor asociat la Departamentul de Radiologie şi Psihiatrie al Spitalului Univer­sităţii Pennsylvania şi profesor adjunct la Departamentul de Studii Religioase. Este fondatorul şi directorul Centrului pentru Spiri­tualitate şi Minte şi directorul Centrului pentru Studii Integrate de Spiritualitate şi Neuroştiinţă al Universităţii Pennsylvania. Este board-certified în medicină internă, medicină nucleară şi cardiologie nucleară.

      Dr. Andrew Newberg a publicat peste o sută de articole, eseuri, capitole de cărţi şi este coautor al lucrărilor Born to Believe, Why We Believe What We Believe, Why God Won’t Go Away şi The Mistical Mind. O prezentare generală a lucrărilor sale poate fi văzută la www.andrewnewberg.com.

      Mark Robert Waldman este cercetător asociat al Centrului pentru Spiritualitate şi Minte, Universitatea Pennsylvania. Este coautor la lucrarea Born to Believe, Why We Believe What We Believe şi nouă alte cărţi şi antologii care acoperă câmpurile ­psihologiei şi creativităţii. A fost editor fondator al jurnalului de literatură academică, Transpersonal Reviews, iar lucrările sale profesionale au fost publicate în jurnale în întreaga lume. A lucrat în calitate de consilier în California de Sud, specializat în dina­mici de cuplu şi terapii bazate pe conştienţă. O prezentare generală a cercetării sale şi a orarului atelierelor de lucru / prelegerilor poate fi văzută la www.markrobertwaldman.com.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.