Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      De la simptom la diagnostic in practica medicala

      De la simptom la diagnostic in practica medicala

      Cazuri Clinice
      5.7 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      336
      ISBN:
      9786065874053
      Dimensiuni: l: 16cm | H: 24cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Stabilirea unui diagnostic corect si complet este unul dintre cele mai dificile procese medicale. Cea mai eficienta metoda prin care generatiile viitoare de medici pot invata sa parcurga acest proces se bazeaza pe exemple din viata reala, de zi cu zi. „De la simptom la diagnostic in practica medicala” cuprinde 35 de prezentari de cazuri clinice ale unor bolnavi cu patologie diversa si complexa, care au fost diagnosticati si tratati in clinicile si spitalele din Romania.



      Abordarea practica a strategiilor diagnostice face din aceasta carte o lectura foarte utila, captivanta si instructiva. Pentru a fi usor de parcurs, fiecare caz clinic este prezentat pas cu pas, de la simptomatologie, date anamnestice, elementele examenului obiectiv, investigatii paraclinice, diagnosticul pozitiv, probleme de diagnostic diferential, pana la etapele de tratament si evolutie. Expunerile sunt completate cu date de actualitate din literatura stiintifica medicala, referitoare la patologia prezentata.


      Lucrarea a fost realizata de un vast colectiv de autori, sub coordonarea Cameliei Cristina Diaconu. Pentru ca de cele mai multe ori se impune o stransa colaborare interdisciplinara pentru stabilirea unui diagnostic corect, autorii sunt medici de diverse specializari: medicina interna, cardiologie, gastroenterologie, medicina de urgenta, chirurgie generala, chirurgie plastica, neurologie, reumatologie, neurologie, anatomie patologica etc.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.