Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      De la teatru la jocuri video

      De la teatru la jocuri video

      Structuri narative digital
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      220
      ISBN:
      9786062808440
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Adaugă în coș
      1700
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Sfarsitul secolului XX si inceputul secolului XXI, adica era informationala sau digitala este caracterizat prin trecerea de la industria traditionala la cea bazata pe informatia computerizata. Revolutia digitala, cunoscuta si sub numele de a treia Revolutie Industriala a insemnat trecerea de la mecanic / analog la tehnologie electronica / digitala. Astfel, majoritatea domeniilor de activitate au suferit transformari ce au condus la mutatii intre realitate si virtualitate: necesitatea utilizarii calculatorului si a telefonului mobil, amploarea fenomenului Internet (Internet of things), a conexiunii wireless, a platformelor virtuale (Oculus Rift, E.ON Icube ) si a jocurilor video. Calculatorul si smartphone-ul sunt doar cateva din interfetele realitatii virtuale. Realitatea virtuala simulate prin procese computerizate a devenit un proces utilizat in scopuri din ce in ce mai multe (artistice, profesionale, terapeutice si medicale). In anumite medii profesionale (inginerie, arhitectura, antropologie, arheologie) se folosesc platforme de realitate virtuala pentru simularea proiectului viitor sau reconstituirea elementelor care au existat, devenind navigabile. In terapia medicala se folosesc tot platforme de realitate virtuala pentru tratarea fobiilor si anxietatilor sau pentru recuperari in urma accidentelor (kinetoterapie). In mediul artistic vorbim de tablete grafice, sculpturi si reteaua obiectelor fizice, a dispozitivelor, a mijloacelor si a altor elemente care au incorporate electronice, software, senzori si conectivitate la retea si care permit acestor obiecte sa colecteze si sa schimbe date intre ele ( http://www.itu.int/en/ITU-T/gsi/iot/)


      E.ON Reality este liderul mondial in realitate virtuala si augmentata bazata pe cunoasterea industriei, a educatiei si a educatiei distractive (edutainment = education & entertainment). Compania este recunoscuta pentru Icube, un sistem de realitate virtuala bazata pe proiectia pe patru sau sase pereti care devine imersiva datorita ochelarilor performanti cu senzori de miscare atasati. (https://www.eonreality.com/).

      “Am putea constata ca exista o straveche “tema a virtualului” care probabil a condus si la aparitia cinematografului, dar si a utilizarii filmului in spectacol, dupa cum imaginea proiectata va avea mereu acelasi efect asupra oamenilor, fie ea ca este realizata cu mijloace mai vechi, fie mai noi.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.