Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Decat o revista nr. 24

      Decat o revista nr. 24

      Feminin/Masculin
      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Colectie:
      ISBN:
      2000000668956
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cu tema Feminin/Masculin, DoR #24 conține povești despre moștenirea culturală a violenței împotriva femeilor, timp de zeci de ani cel mai bine păstrat secret al familiei românești, și despre cum legi și servicii sociale încearcă s-o reducă, pe măsură ce noi încercăm să ne re-educăm; povești despre riscurile de a-ți asuma o identitate sexuală și de gen într-o țară care abia acum 15 ani a eliminat un articol de lege care incrimina homosexualitatea; povești despre curaj în lupta cu suferința psihică și fizică; povești despre dorința și dificultatea intimității.

      Ne e greu să operăm fără categorii – creierul ar fi pierdut dacă nu ar putea pune cuvinte pe lumea înconjurătoare: asta e o cană, asta e o canapea, nu mușcă, ăsta e un urs, poate ar trebui să mă dau la o parte. Avem nevoie de cuvinte ca să ne definim între noi, pentru că ele activează comportamente: ești bărbat, ești femeie, ești bărbat trans, ești căsătorită, ești vârstnic. Ne ajută nu doar să relaționăm cu alții, ci și să ne definim pe sine.
      Din cuprins: Neliniștea creativă a coregrafului și performerului Paul Dunca. • Disecția a douăzeci de ani de relație, după doi copii, bucurii, nemulțumiri și căutări extraconjugale. • Cum s-a schimbat fenomenul violenței în familie. • Drumul unui bărbat trans, de la împăcarea cu corpul, la împăcarea cu sine, la împăcarea cu lumea. • Teodora Maftei și lecțiile pe care ni le-a lăsat.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.