Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Descopera Ultramaratonul
      Descopera Ultramaratonul
      Descopera Ultramaratonul
      Descopera Ultramaratonul

      Descopera Ultramaratonul

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      ISBN:
      0705632602843
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cutie cadou pentru cei pasionați de mișcare și un stil de viață sănătos!

      Cuprinde:
      MĂNÂNCĂ ȘI ALEARGĂ
      De aproape două decenii, Scott Jurek, protagonistul uneia dintre cele mai bune cărți motivaționale din domeniul sportului, reprezintă o forţă dominantă - şi foarte iubită – a ultramaratonului, un sport extenuant din ce în ce mai practicat. În anul 1999, pe când era un simplu necunoscut, a câştigat Western States Endurance Run, o cursă de 161 de kilometri pe vechile poteci ale celebrei Goane după Aur din Sierra Nevada, California. A câştigat această competiţie şapte ani consecutiv, stabilind şi recordul acestei curse. De două ori a reuşit să treacă primul linia de sosire la Badwater Ultramarathon, o “promenadă” de doar 217 kilometri prin Death Valley. Recent, a stabilit un nou record american la cursa de 24 de ore, cu o distanţă totală de 267 km – 6 maratoane şi jumătate într-o singură zi.
      Scott a fost unul dintre alergătorii de elită care au călătorit în Canionul Cuprului, Mexic, pentru a concura cu indienii tarahumara – o aventură fabuloasă relatată în paginile unei cărți cu adevărat inspiraționale, Născuţi pentru a alerga (apărută în limba română la Editura Preda Publishing, 2012). Performanţele lui sunt cu atât mai ieşite din comun cu cât ele au la bază o dietă exclusiv vegană.
      Vorbim despre una dintre acele cărți motivaționale în care autorul, Scott Jurek, dezvăluie aspecte ascunse ale vieţii şi carierei sale – de atlet profesionist vegetarian - fiind o sursă de inspiraţie pentru orice sportiv, indiferent de nivelul acestuia. De la copilăria în Vestul Mijlociu, când vâna, pescuia şi gătea pentru familia sa, de la începuturile timpurii ale alergării (pe care o ura) până la tranziţia spre ultramaraton, vegetarianism şi, mai târziu, la cursele ce fac înconjurul lumii, curse în care doboară record după record, povestea lui Scott înfăţişează puterea unei voinţe de fier şi spulberă toate stereotipurile cu privire la ce ar trebui să mănânce atleţii pentru a-şi asigura o performanţă optimă.
      Ceea ce o recomandă ca fiind una dintre cele mai bune cărți de citit despre sport este faptul că abundă în povestiri incredibile, la limită, despre anduranţă, competiţie, ştiinţă fascinantă şi sfaturi practice accesibile – incluzând reţetele vegane favorite ale lui Scott - Mănâncă şi aleargă poate motiva pe oricine „să reziste până la capăt”, indiferent dacă acest lucru înseamnă să porneşti la prima alergare, să-ţi dezvolţi orizontul culinar sau, pur şi simplu, să-ţi explorezi limitele propriului potenţial.
      Despre Autor
      Scott Jurek este un campion de ultramaraton renumit la nivel mondial care se antrenează şi concurează urmând o dietă vegană. Este unul dintre cei mai mediatizaţi atleţi americani, apărând în două bestselleruri New York Times, respectiv Născuţi pentru a alerga (Editura Preda Publishing) şi The 4-Hour Body, şi a fost subiectul unor emisiuni şi articole la CNN, în New York Times, USA Today sau Wall Street Journal. Cunoscut şi admirat pentru stilul său de viaţă caracterizat prin respectul faţă de natură, Scott este de asemenea un apreciat speaker motivaţional, terapeut fizic şi chef extrem de solicitat. A ţinut discursuri pentru numeroase organizaţii precum Microsoft, Starbucks şi respectata Entertainment Gathering. Locuieşte în Boulder, Colorado.
      MENTALITATEA ULTRA
      "Gândiți-vă la ea ca la un ultra decatlon: o cursă în care participanții trebuie să parcurgă 42 km de alergare pe teren accidentat, 80 km pe mountain bike, alți 160 km pe mountain bike și la final alți 160 km de alergare. Mai adăugați 10 km de alergare imediat după cursa de 160 km de bicicletă (Dumnezeu știe de ce!), plasați toată acțiunea sus în Munții Stâncoși și veți obține Leadman, un eveniment de șase săptămâni, un iad al anduranței pe care eu, din motive care îmi scapă, voiam să-l câștig în 2013 mai mult decât orice pe lume.
      Leadville îmi intrase în cap încă de când eram mic și îl urmărisem pe tata, insuficient antrenat, halucinând și clătinându-se până la linia de sosire de la Leadville din 1988. Ani mai târziu, când am auzit de această versiune de șase săptămâni a ultramaratonului Leadville, mi-am dat seama că era exact ceea ce voiam să fac. Voiam să devin nu doar un Leadville (atlet care terminase Leadville 100), ci un Leadman.", declară eroul unei cărți mai mult decât interesante.
      TRAVIS MACY, protagonistul acestei cărți motivaționale, este un sportiv de anduranță care a finalizat peste 100 de competiții ultra în 16 țări. Mare parte din aceste realizări se datorează mentalității sale excepționale. Rezultatele sale au fost apreciate de New York Times, Runner’s World, Adventure Sports, Competitor, UltraRunning, Trail Runner și Breathe. Macy este speaker motivațional, antrenează sportivi de anduranță, scrie cărți și articole despre competițiile și călătoriile sale, oferă consiliere pentru admiterea la facultate și este profesor de liceu. Locuiește în Evergreen, Colorado, împreună cu soția și cei doi copii ai săi.
      "Se spune că viața este un maraton, dar Travis Macy știe mai bine: Viața este un ”eveniment la ultradistanță". În cartea sa, Macy arată cum aceeași "gândire ultra", care i-a permis să câștige unele dintre cele mai dure curse ale lumii, poate face pe cineva un câștigător în viața de zi cu zi ". - Matt Fitzgerald, autorul cărții 80/20 Running and Racing Weight
      "Trav și cu mine am petrecut multe zile împreună concurând în curse de aventură prin unele dintre cele mai provocatoare medii de pe pământ. Perspectiva lui pozitivă a fost întotdeauna remarcată de toți și a jucat un rol important în întrecerile importante pentru echipa noastră. Noțiunile motivaționale sunt foarte relevante pentru viața, chiar și pentru cea dincolo de curse. " - Robyn Benincasa, autorul cărților How Winning Works și World Champion Adventure Racer
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.