Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Drumul spre libertate - De la cunoasterea senzoriala la transcunoastere

      Drumul spre libertate - De la cunoasterea senzoriala la transcunoastere

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2014
      Nr. pagini:
      345
      Colectie:
      ISBN:
      9786066732895
      Adaugă în coș
      3500
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Autorul lucrarii de fata, academicianul Vasile Stanescu, ne surprinde din nou cu o lucrare care obliga la meditatie, la reflectii filosofice si juridice. Este vorba de drumul parcurs de cunoastere, de la cunoasterea senzoriala, empirica, pana la transcunoastere.

      Este o lucrare remarcabila in peisajul stiintific in general, al cercetarii stiintifice in particular, prin problematica extrem de incitanta care, suntem siguri, va prilejui ample dezbateri clarificatoare in lumea cercetatorilor, oamenilor de stiinta, a filosofilor si teologilor, dar si a juristilor, in fata carora se deschide o lista de probleme fundamentale (provocari) carora trebuie sa le gaseasca raspuns.

      Astfel, dincolo de interesul devoalarii meandrelor cunoasterii stiintifice, un interes major il prezinta starea lumii de azi, provocarile cu mare incarcatura exploziva carora societatea umana trebuie sa le faca fata, masura in care este pregatita pentru aceasta si, mai ales, subordonarea rezultatelor cercetarii stiintifice fiintei umane, modului cum sunt folosite in interesul acesteia. Este vorba de dimensiunea politica, dar si de cea juridica, in consonanta interdisciplinara cu pandantul lor, filosofia, care incearca sa explice fenomenele.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.