Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Program special de Anul nou pentru asistența telefonică și operarea comenzilor: 31.12- 9.00-13.00 / 1 si 2- închis. Comenzile plasate în acest interval vor fi procesate începând de vineri, 3 ianuarie.
      Puteți însă comanda oricând un voucher cadou - bucuria care ajunge instant la destinație.

      Encyclopedia of Pasta

      Encyclopedia of Pasta

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2019
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      400
      Traducatori:
      ISBN:
      9780520322752
      Dimensiuni: l: 15cm | H: 23cm | 454g
      Adaugă în coș
      15100
      Stoc furnizor
      Livrare în 2-3 săptămâni!

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Spaghetti, gnocchi, tagliatellea, ravioli, vincisgrassi, strascinati―pasta in its myriad forms has been a staple of the Mediterranean diet longer than bread. This beautiful volume is the first book to provide a complete history of pasta in Italy, telling its long story via the extravagant variety of shapes it takes and the even greater abundance of names by which it is known. Food scholar Oretta Zanini De Vita traveled to every corner of her native Italy, recording oral histories, delving into long-forgotten family cookbooks, and searching obscure archives to produce this rich and uniquely personal compendium of historical and geographical information. For each entry she includes the primary ingredients, preparation techniques, variant names, and the locality where it is made and eaten. Along the way, Zanini De Vita debunks such culinary myths as Marco Polo's supposed role in pasta's story even as she serves up a feast of new information. Encyclopedia of Pasta, illustrated throughout with original drawings by Luciana Marini, will be the standard reference on one of the world's favorite foods for many years to come, engaging and delighting both general readers and food professionals.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.