Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Eticheta in dansul social. Cea mai mica enciclopedie

      Eticheta in dansul social. Cea mai mica enciclopedie

      4.8 / 10 ( 4 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2012
      Editura:
      Nr. pagini:
      128
      ISBN:
      9786069308240
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cea mai mică enciclopedie descifrează universul fascinant al dansului social. Și vorbește despre reguli nescrise, bun-simț și opțiuni, despre un limbaj aparte, în permanentă reinventare. Dansul este libertate, o libertate care însă nu trebuie să afecteze pe nimeni. O carte ideală pentru începători, dar și pentru experimentați. Nu există spațiu de dans fără să aibă propriile lui legende vii, dansatori care respectă, sau nu, regulile bunului-simț. Dincolo de rânduieli, tradiții și zei locali, dansul social există ca să putem trăi mai frumos.


      „Cineva a încercat cândva să mă convingă totuși că viața nu e un dans. Dar este. In cei peste zece ani de când m-am abandonat acestei arte am învățat nu doar că viața poate fi un dans, ci mai mult, că dansul este prin el însuși o sursă de fericire. Pina Bausch a spus-o rezumându-și întreaga viață: Dance, dance or we are lost.“

      Felix Crainicu


      Felix Crainicu este regizor, scriitor și realizator radio. Alături de Suzana Deak, este membru fondator al Oportunidad Escuela de Salsa. Fascinat de dansul social, a călătorit prin toată lumea pentru pasiunea sa.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.