Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      Ghid practic roman-american

      Ghid practic roman-american

      & dictionar minimal
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2007
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      208
      ISBN:
      9789737481061
      Dimensiuni: l: 11cm | H: 16cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Insotitor de nadejde prin "State" (dar chiar si prin vecina lor de la nord, Canada, unde influenta mai sudicului "american way of life" este neingradita, ghidul te scoate din "incurcaturile lingvistice" in care te-ai putea afla la granita, la cumparaturi, in restaurant, la medic, la piata, la plaja, in muzeu sau in taxi, in sfarsit oriunde altii ar da din colt in colt fara el. Unde mai pui ca "invataturile" pe care ti le da, departe de a fi schematice, sunt stimulatoare, dezvaluindu-ti, pe langa "regulile englezei americane" (sper sa fi auzit c-ar exista si-asa ceva), o sumedenie dintre traditiile scrise si nescrise ale locului, facand dintr-o banala "carticica de buzunar" a oricarui turist un mic concentrat de studiu de limba, de cultura si civilizatie americana, cat sa nu faci cumva vreo gafa si sa incepi sa te gandesti serios la niste aprofundarile sistematice pentru care, sunt convins, o sa-ti deschida pe deplin gustul. Nu-i asa ca n-ai facut rau si-ai ales-o? Si nici nu ti-a ocupat prea mult loc prin bagaje, nu?


      Pronuntia. Alfabetul. Abrevieri; Generalitati; Relatii interumane; La drum; La drum cu copiii; Persoane cu handicap in vacanta; Posibilitati de cazare; Gastronomie; Vizite si excursii; Concediu la mare, activ si creativ; Divertisment; La cumparaturi; Sanatate; Important de la A la Z; Compendiu gramatical; Dictionar roman-american; Dictionar american-roman.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.