Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Gregor pamanteanul

      Gregor pamanteanul

      Seria Cronici din subpamant, partea I
      9.3 / 10 ( 7 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      320
      Colectie:
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067587814
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Fanii seriei Jocurile Foamei vor fi placut surprinsi s-o descopere din nou pe Suzanne Collins in aceasta serie de romane pentru copii.

      In primul volum al seriei CRONICI DIN SUBPAMANT, Gregor, eroul principal, cade printr-un grilaj din subsolul blocului din New York in care locuieste si ajunge in intunecatul Subpamant, o lume stranie, populata de tot felul de fiinte fascinante si bizare. Aparent rezultatul unui accident, venirea lui Gregor pare a fi implinirea unei profetii vechi de sute de ani despre un erou menit sa salveze lumea din Subpamant. Initial reticent, Gregor invata sa-si asume menirea atat pentru a-i ajuta pe subpamantenii aflati in pragul unui razboi, cat si pentru a rezolva misterul disparitiei propriului sau tata.

      Gregor este un erou neobisnuit, ales sa fie razboinic, dar care intelege o lectie pe care ar trebui s-o stie toti copiii din lume si s-o aplice in viata de adult: un adevarat razboinic este cel care recurge la violenta doar cand nu mai are de ales, dupa ce a epuizat toate posibilitatile de rezolvare a conflictelor pe cale amiabila.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.