Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Pentru că 15 august este zi liberă, call center-ul și depozitul carturesti.ro vor fi închise. Comenzile plasate de vineri, 12 august, ora 15 și până luni, vor fi procesate și livrate începând cu ziua de marți, 16 august.

   I: Ching Cartea schimbarilor

   I: Ching Cartea schimbarilor

   7.1 / 10 ( 13 voturi)
   Limba:
   Romana
   Editura:
   Nr Pag:
   192
   ISBN:
   9789736364785
   Dimensiuni: H: 20cm | l: 13cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   I Ching, Cartea Schimbarilor, este cea mai veche si mai complexa manifestare scrisa a spiritualitatii chineze. Poate fi comparata – dupa aprecierea cu care este privita în China – cu Biblia crestina, Coranul musulman sau Vedele indiene. Cuvântul jing, substratul etimologic al titlului, înseamna chiar „carte sacra” sau carte devenita obiect de veneratie. În istoria culturii chineze sunt recunoscute cinci jing si anume: Cartea Schimbarilor (Yi Jing sau I Ching), Cartea Poemelor (Shi Jing), Cartea Istoriei (Shu Jing), Cartea Ritualurilor sau Însemnari Rituale (Li Jing) si Analele Primavara-Toamna (Chun Qiu). Se considera ca toate aceste culegeri de texte au fost alcatuite înainte de secolul VII î.Hr.

   În prefata acestei editii, cititorii vor gasi nformatiile necesare pentru întelegerea corecta a artelor divinatorii, precum si o descriere precisa a modului în care Cartea Schimbarilor poate fi utilizata în practica divinatiei.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.