Cand vorbim despre "ierburi" sau legumele cu frunze, ne gandim imediat la diverse soiuri de laptuca, spanac sau stevie. Dar aici se incadreaza o mare varietate de plante comestibile, atat cultivate, cat si salbatice, pe care ar fi bine sa le cunoastem si sa le folosim mai des in bucatarie. Pe unele dintre ele o sa le descoperi pentru prima data, in timp ce altele fac parte de mult din arsenalul tau gastronomic. Toate au insa un numitor comun, si anume faptul ca sunt foarte bogate in vitamine, fitonutrimente si fibre.
De aceea am adunat aici cele mai gustoase retete care au ca ingrediente urzici, leurda, untisor, loboda, macris, stevie, podbal, spanac, mangold, laptuci, varza alba, rosie, kale, varza de Bruxelles, cicoare, andive, rucola (adica vionicica, pe numele ei romanesc) s.a.
Fiecare dintre aceste plante este descrisa, ilustrata si gatita doar pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa te hotarasti care este cea mai potrivita pentru gustul tau, s-o culegi si sa te bucuri de un preparat delicios si sanatos totodata.
Ierburi si frunze in peste 100 de retete
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2015
Editura:
Tip coperta:
Paperback
Nr. pagini:
132
ISBN:
9786068403960
Dimensiuni: l: 16.5cm | H: 23.5cm
Indisponibil
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!