Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Intrusul dintre noi

      Intrusul dintre noi

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      496
      ISBN:
      9786069092392
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Ce se intampla cand relatia pe care o considerai perfecta incepe sa se prabuseasca? Pleci.

      Asta a facut si Matthew Scott. Dupa ce a intors spatele primei sale iubiri, acesta s-a refugiat in celalalt capat al tarii si in visul de a deveni doctor chirurg, sperand ca asta ii va fi suficient pentru a o uita pe Madeline - frumoasa mulatra cu care a avut o relatie speciala de mai bine de sapte ani. Dar, dupa patru ani in care a facut tot posibilul sa stea departe de orice i-ar fi amintit de ea, acesta se simte nevoit sa se intoarca in orasul natal pentru a participa la petrecerea de deschidere a hotelului prietenului sau, Liam, cu toate ca e constient de riscurile la care se supune.

      Insa nu se astepta nici pe departe ca revederea cu Madeline sa-i intoarca din nou, lumea cu susul in jos. Tanara femeie de doar douazeci si sase de ani, despre care obisnuia sa stie totul, s-a transformat peste noapte, dintr-o proaspat absolventa la arte si ospatarita la un restaurant local, in imaginea celei mai mari firme de creme naturiste din Sacramento, condusa de Dylan Harrison - un adevarat mogul si savant, cu care Madeline are o legatura speciala.

      Atat Matthew, cat si ea, isi dau seama din prima clipa ca inca au sentimente unul fata de celalalt si, desi atractia dintre ei este mai mult decat evidenta, niciunul nu e pregatit pentru a face primul pas pe drumul iertarii.

      Tensiunea si neincrederea isi fac loc in viata lor, alimentate fiind de prezenta impunatoare a lui Dylan, care nu e deloc pregatit sa creada ca tot efortul pe care l-a depus in privinta frumoasei birasiale a fost in van. Ruptura dintre Matt si Maddy i-a oferit ocazia potrivita sa se strecoare in viata lor, dar ce vor face acestia cand Dylan refuza cu insistenta sa mai plece?

      Dar cand se va dovedi, intr-un final, ca are o legatura cu despartirea lor?

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.