Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Istoria Poloniei din cele mai vechi timpuri pana astazi
      Istoria Poloniei din cele mai vechi timpuri pana astazi
      Istoria Poloniei din cele mai vechi timpuri pana astazi

      Istoria Poloniei din cele mai vechi timpuri pana astazi

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      459
      ISBN:
      9786065374973
      Dimensiuni: l: 17cm | H: 24cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cunoașterea trecutului propriului popor servește nu doar vouă, cititorilor. Reprezentați o parte din istoria de peste un mileniu a unui popor european aflat de veacuri între două mari puteri, germană și rusă, între două mari centre culturale: Roma și Bizanț, având totodată caracterul său irepetabil, propriul „suflet”. Cunoașterea propriilor „rădăcini”, atât de necesară pentru a ne simți cu adevărat liberi într-o societate de oameni liberi, necesită din partea voastră dorință și un anumit efort. Ne-am bucura ca, în urma lecturii acestei cărți, să vă puteți extrage din ea speranța, reperele, dar și semnalele de alarmă pentru viitor. Căci istoria este cu adevărat un dascăl al vieții.

      Alicja Dybkowska, Małgorzata Żaryn, Jan Żaryn

      Lucrarea Alicjei Dybkowska și a soților Małgorzata și Jan Żaryn prezintă istoria Poloniei de-a lungul veacurilor, începând cu vremurile apuse, legendare, până în ultimii ani. Imaginea înfățișată în paginile cărții constituie doar un contur al evenimentelor. Firește, nu era posibilă o prezentare exhaustivă a bogatei istorii a polonezilor într-un singur volum, de proporții nu prea mari. Cu atât mai mult ea nu putea cuprinde descrierea contextului amplu al istoriei universale. Din necesitate, autorii s-au limitat la schițarea celor mai importante probleme din trecutul Europei, recurgând pe scurt la istoria vecinilor, strâns legată de destinul țării noastre.
      Anna Sucheni-Grabowska

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.