Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      La Mere Brazier: The Mother of Modern French Cooking

      La Mere Brazier: The Mother of Modern French Cooking

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Engleza
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      272
      ISBN:
      9781906761844
      Dimensiuni: l: 18.2cm | H: 23.1cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      During its heyday, La Mère Brazier was the most famous restaurant in France – a magical gastronomic experience that drew the likes of Marlene Dietrich and various French presidents. Its proprietor and chef, Eugenie Brazier, was the first French chef awarded six Michelin stars. She became and still is today, the inspiration for modern French cooking. First published in France in 1977, La Mère Brazier is a culinary masterpiece. Part memoir and part recipe collection, it includes classic French recipes from Lyon, the hotbed of the French culinary scene. La Mère Brazier fills an important gap in culinary history, and is a must-have for anyone interested in classic recipes and French regional cuisine.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.