Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Lumina lui Trodheim

      Lumina lui Trodheim

      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      296
      ISBN:
      9786068862279
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Au trecut 10 ani de la revoluţia care a unit ţinuturile valahe sub acelaşi rege. Pacea domneşte ȋn Valahia Unită, ȋnsă evadarea unui criminal nebun, Vincenţiu Leopold, bagă din nou teama ȋn popor.

      Acesta a fost sprijinit de către fiica sa adolescentă, Liliana Venin, şi de anturajul ei de băieţi, toţi studenţi la academia militară SanteVel. Liliana doreşte ca tatăl ei să o ajute să acapareze puterea ȋn stat, pentru că astfel poate să se răzbune pe politicienii care i-au omorât familia.
      Pentru că are nevoie de ajutor, Vincenţiu apelează la prietenul său, Boromir Mojic. Acesta are un nepot de 10 ani, Iustinian, pe care nu doreşte să ȋl implice ȋn probleme sale, aşa că ȋl trimite la SanteVel.
      Iustinian este ȋncântat de noua sa aventură, pentru că la acea şcoală ȋnvaţă să zboare pe dragoni şi, ȋn urma unei aventuri, chiar devine proprietarul unuia. La SanteVel leagă noi prietenii şi se infiltrează ȋn anturajul Lilianei.
      Pe baza viselor sale, Iustinian ȋşi dă seama că este clarvăzător, o aptitudine moştenită de la mama sa. Nu şi-a cunoscut niciodată părinţii, ȋnsă ȋntr-o viziune află faptul că aceştia au avut un sfârşit tragic şi că s-ar putea să aibă o soră mai mare. Băiatul ȋncepe astfel să caute mai multe informaţii despre trecutul său, furând chiar şi o apă magică, care ȋnsă nu ȋi e de folos.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.