Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Mantuirea in viata de familie

      Mantuirea in viata de familie

      9.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2012
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      128
      ISBN:
      9789731363257
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Volumul de fata isi propune sa reuneasca in paginile sale scrisorile Sfantului Teofan Zavoratul cu privire la viata familiei crestine. Patrunderea spirituala a marelui dascal al Bisericii se vadeste cu stralucire in aceste texte, rezultat al comunicarii vii si iubitoare dintre sfant si fiii sai duhovnicesti. Scrise ?ntr-un limbaj placut si accesibil, ele constituie un excelent indreptar pentru familiile ce navigheaza prin furtunile acestei vieti.

      A va ruga pentru rezolvarea problemelor ma­teriale nu e pacat... Cel ce ne-a invatat sa spu­nem la rugaciune: „Painea noastra cea spre fiinta da-ne-o noua astazi” nu Se va simti ­jignit cand ne vom ruga si pentru celelalte lucruri lumesti – bi­ne­in­te­les, incredintand dezno­da­­man­tul sfintei Lui voi.
      Familia este o cruce pentru cap! Rab­dati su­pu­nandu-va Domnului; facand tot ce va sta in pu­tere, incredintati totul in voia lui Dumnezeu.

      Sunteti sotie, sunteti mama, sunteti stapana a casei. Toate indatoririle sotiei, mamei, stapanei ca­sei sunt infatisate in scrierile Sfintilor Apos­toli. Cercetati-le si apucati-va sa le im­pliniti cu constiinciozitate, fiindca este indoielnic ca mantuirea se poate randui fara implinirea indatoriri­lor pe care ni le impun pozitia sociala si ocupa­tia noastra. Acestea sunt de la Dumnezeu si se pot intoarce ori spre placerea Lui, daca sunt im­pli­nite cu credinciosie, ori spre jignirea Lui, de nu sunt implinite.
      Sfantul Teofan Zavoratul

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.