Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Messi & Ronaldo
      Messi & Ronaldo
      Messi & Ronaldo
      Messi & Ronaldo

      Messi & Ronaldo

      4.7 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      ISBN:
      0705632602805
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cutie cadou pentru pasionații de fotbal!

      Cuprinde:
      MESSI. POVESTEA BĂIATULUI DEVENIT LEGENDĂ
      Ce poţi să mai spui despre Leo, după ce îl vezi jucând? Singurul lucru rămas de spus este că Messi e pur şi simplu cel mai bun. Şi aceasta este o concluzie unanimă, atât de general acceptată încât, pentru prima data în istorie, mass-media engleză şi cea argentiniană sunt de acord, ambele folosind cuvântul rege pentru a-l descrie. Trăiască regele, titrează Olé, aluzie la dragostea pe care o au britanicii pentru familia regală, în timp ce Sunday Times publică titluri precum Domnia Regelui Messi. În 2009, când fusese deja încoronat Rege al Europei, un fan din Valencia a fost îndeajuns de îndrăzneţ încât să încerce să îi atribuie titlul de rege al Spaniei – chiar în faţa regelui Juan Carlos.
      În vârstă de 26 de ani, Lionel Messi, protagonistul acestei cărți interesante, este considerat de numeroşi analişti cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor. În 2009, 2010 şi 2011 a primit Balonul de Aur, egalând performanţa lui Michel Platini, singurul jucător din istorie care reuşise să câştige, până în acel moment, trei baloane de aur consecutive. În 2012 depăşeşte acest record, câştigând al patrulea Balon de Aur consecutiv. În 2015 câștigă cea de-al 5-lea Balon de Aur din carieră, fiind singurul jucător din istorie cu această performanță.
      Messi este un portret revelator al unui fotbalist rapid, ingenios şi uluitor. Caioli dezvăluie în această carte, prin declaraţiile în exclusivitate ale părinţilor, familiei, antrenorilor, colegilor, dar şi ale lui Messi însuşi, un personaj complex, extrem de talentat dar şi modest, jucător genial dar şi om remarcabil. Povestea lui ne este prezentată într-una dintre cele mai interesante cărți de citit despre lumea sportivă și nu numai, Messi. Povestea baiatului devenit legenda.
      ”Amintirile sunt un aspect fundamental al fotbalului,” scrie Caioli cu referire la comparațiile care l-au urmărit pe Lionel Messi întreaga carieră, încă de când era un băiețel din Rosario, Argentina. Această carte interesantă creează amintiri pentru cititori.
      Despre Autor
      Născut la Milano, în 1958, Luca Caioli locuieşte din 2001 în Madrid. Jurnalist sportiv de prestigiu, Caioli a lucrat pentru publicaţii renumite precum Il Manifesto, L’Unitá, La Repubblica sau Gazzetta dello Sport. Odata cu mutarea în Spania, Caioli devine corespondent la Sky Tg24 şi scrie pentru Marca şi Corriere della Sera. A publicat şapte cărți, printre care Ronaldo. Obsesia pentru perfectiune (Editura Preda Publishing 2014), Ronaldinho. El futbolista feliz (2006), Centodieci minuti, una vita. La Parábola di Zinedine Zindane (2006).
      RONALDO. OBSESIA PENTRU PERFECȚIUNE
      În 2003, când un tânăr jucător portughez, care juca sublim, a ajuns la Manchester United, Sir Alex Ferguson i-a înmânat tricoul cu numărul 7, purtat în trecut de Cantona şi Beckham. Aşteptările erau clare, iar Cristiano Ronaldo nu a dezamăgit.
      Ronaldo, protagonistul acestei cărți motivaționale, a câştigat, în 2008, 2013, 2014 și 2016 premiul Balonul de Aur, fiind singurul portughez care a reuşit această performanţă. Din momentul în care s-a mutat la Real Madrid, doborând toate recordurile vremii cu transferul său de 80 de milioane de lire sterline, flerul său de marcator şi-a găsit expresia supremă şi a făcut ca rivalitatea cu Lionel Messi de la Barcelona să devină legendară.
      "Am câştigat tot ce era de câştigat şi nu mă voi opri până în ziua în care mă voi retrage. Ăsta sunt eu. Uneori nu sunt în cea mai bună formă, dar nu las asta să mă dărâme. Concentrarea psihică supremă este atunci când vrei să îţi atingi obiectivele. Iar cheia este să nu te opreşti din a-ţi stabili obiective." declară cel căruia Luca Caioli i-a dedicat una dintre cele mai bune cărți de citit din fotbal.
      "Nu contează unde jucăm sau cu cine jucăm, la fiecare meci eu ies pe teren şi dau tot ce am mai bun, joc aşa cum ştiu eu şi fac orice îmi stă în putinţă să mă asigur că vom câştiga."
      "Care este cea mai mare slăbiciune a mea? Nu ştiu. Mi-ar plăcea să fiu perfect în toate aspectele, nu doar fizic ci şi mental. Nu există o zonă pe care să o lucrez mai mult decât cealaltă. Vreau doar să ajung să fiu din ce în ce mai puternic."
      Pentru fanii lui Ronaldo și pentru pasionații de fotbal această carte este cu adevărat motivațională. Luca Caioli dezvăluie povestea neștiută a acestui superstar global, atât de pe teren, cât și în afara lui. Cititorii vor descoperi multe fațete ascunse ale lui Ronaldo.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.