Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Monoteismul si limbajul violentei

      Monoteismul si limbajul violentei

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2012
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      70
      ISBN:
      9786069297841
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Adaugă în coș
      1734
      Livrare în 24h! (a doua zi) Stoc limitat

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Odata cu dezvoltarea institutiilor religioase, istoricii cunosc si vechile fundamentalisme, impreuna cu formele lor de exprimare. Din zonele intunecate ale istoriei europene, in care a avut loc si dezvoltarea si accentuarea iluminismului, fac parte si Inchizitia, autodafe-urile, persecutia si uciderea unor oameni care aveau o alta convingere.

      Abia in epoca secularizarii, a Iluminismului si a Concordatului, crestinismul a devenit atat de bland si prietenos, asa cum il intalnim astazi in activitatea dedicata a institutiilor bisericesti, care militeaza, intre altele, pentru un tratament adecvat al imigrantilor si al celor fara adapost.

      Daca in lumea occidentala de astazi este deplansa uneori pierderea unor valori si idei, ar trebui sa ne gandim ca poate tocmai aceasta pierdere de adevar a fost cea care a pus fundamentele vitale pentru o civilizare a societatii in epoca moderna.

      Reprimarea utilizarii fortei si a violentei in limbaj si in fapta este o sarcina permanenta, aparent nelimitata, in societate si cultura. Numai daca reteaua intelectuala a studiilor culturale si a criticii culturii sunt strans legate intr-un spatiu public foarte larg, exista sansa de a impiedica inca de la inceput o evolutie negativa. Munca unor cercetatori ca Jan Assmann si a unor carti ca volumul de fata au, in acest context, o mare importanta.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.