Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Call center-ul nostru va fi închis în perioada 3-6 mai. Comenzile plasate în perioada 2 mai, ora 16:00 - 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai. Din acest motiv, este posibil să existe întârzieri în procesarea comenzilor săptămâna viitoare, iar timpul de livrare să fie mai mare decât în mod normal. Facem tot ce se poate pentru a va trimite comanda cât mai repede și vă mulțumim pentru sprijin! Vă dorim Paște fericit și multă sănătate!


      Mouelle Roucher Vol.1

      Mouelle Roucher Vol.1

      Dezliterarea pe fuior de timp - Cosmisian
      10.0 / 10 ( 4 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      190
      ISBN:
      9786060290438
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Detasat de infatisarea materiala a lucrurilor, folosind de multe ori cuvinte abstracte, Cosmisian pune accentul pe detalii fine si profunde menite sa se joace cu imaginatia cititorului, purtandu-l intr-o lume de vis. Scrisa la persoana I, aceasta poveste este incarcata cu emotiile iubirii, relatata intr-o maniera eleganta si sensibila. "Oare iubirea poate fi uitata?” - cu siguranta, Mouelle Roucher este povestea care innobileaza iubirea scrisului si lecturii, daruind o avalansa de trairi interioare pe care cititorul si le insuseste involuntar. - Vero Budea, redactor Literatura pe tocuri


      Cartea Mouelle Roucher - Volumul 1 Dezliterarea pe fuior de timp, semnata de tanarul Cosmisian, aduce magia vibratiei iubirii cu al ei „Fior”, care traieste in noi, dintr-un inceput pana in apus. „Fiorul” revine cu obstinatie ca un laitmotiv in discursul narativ, precum motivul muzical al Bolero-ului compus de Maurice Ravel. Absenta acelui „Fior” transforma iubirea intr-o povara, iar sufletul coplesit se frange. Personajele traiesc reintoarcerea iubirii, dar absenta amprentei acelei vibratii propune un travaliu al sufletului, greu de purtat. Cartea Mouelle Roucher - Volumul 1 Dezliterarea pe fuior de timp ascunde „Fiorul” in iubirea scriitoarei Mouelle Roucher pentru Pierre. El este omul in care s-au adunat toti barbatii din viata acestei misterioase femei, iubitoare „a cuvintelor pe care le vedeai mai curand ca esarfe aruncate in jurul gatului iubitului, pentru a-l apropia de trupul sau cald”. Cartea a fost daruita „iubirilor mele, in cautarea acelor barbati ce impreuna au format barbatul perfect. Idealizata iubire perfecta, ce m-a facut sa caut un om care sa o cuprinda, a fost o himera, o munca de Sisif. Iubirea pentru tatal, omul cu doua lumi, despartite de anotimpuri, iubirea pentru barbatul care a facut din mine o visatoare - Roin, pentru Florene - un iubitor ascuns, ce niciodata nu a indraznit sa spuna ce simtea”. - Prof. Luciana Ianculescu (fragment din Prefata)
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.